Reyis yok bugün kýsmeti yokmuz Ereðli'de paraya bogacagidim.oni emmme kýsmet
Adioz
Reyis yok bugün kýsmeti yokmuz Ereðli'de paraya bogacagidim.oni emmme kýsmet
Adioz
Yok ya. Esnaflýk yapanlar,serbest çalýþan sanayici,muteahhit kafalarýna göre zam yapsýn denetlenmesin. Aldigi ucuz yollu kredileri orda burada harcasin.Özverili davranmasýn.
Ne zaman ekonomik sýkýntý yaþanýrsa memur ya da ücretli çalýþanlardan özveri istersin.Enflasyon altýnda zam verilsin. Ki zaten gerçek enflasyon altýnda zam veriliyor.
Sanki durum göreceli olarak iyi olduðu dönemlerde memura büyümeden refah payý verildi de benim mi haberim olmadý? 8000 tl. deme..
merhamet edin efendim
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
bamyanýn hükmü, acur gelene kadardýr
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
çanakçý dedeyle yayýn yapan kadýn aþýrý derecede güzel. çok güzel kadýn hakkaten, saðlýðý daim olsun.
https://www.borsagundem.com.tr/haber...amlandi-174803
Way anam babam..
Hisse 12.000 tl lerden tabana oturmakla meþgul
Neee ahahahahaha
2014 de 24 25M luk bir PD inden halka arz olan poltk 50 milyar!!! ýn üzerinde
Nerede ise 2 milyar dolar olmuþ.
Nas mas derken birileri öyle zengin oldular ki ..breh breh breh..
Not: Þimdi baktým ne tabaný..yola devam demiþler..![]()
Öteki köyde kuzu 0.50 dolar borsa marþ marþ beklentisini atmýþ ortaya.
Hedef de 2023 aralýk.
Orada týrlarý yükleyecek miþ.
Duyduk duymadýk çamur yattýk aðaca çaktýk alýþveriþde idim sahilde karý kýz kesiyodum falan anlamam sonra.
Nee ahahahahaha..
Yer Ýmleri