teknik analiz çalýþýr....çalýþmamasý demek....
çalýþtýðý anlamýna gelir ki....
çalýþmaz diyebilirsiniz....
aslýnda...teknik analiz olmadan...kazanamazsýnýz dediðinizin bile farkýnda deðilsiniz....
teknik analiz çalýþýr....çalýþmamasý demek....
çalýþtýðý anlamýna gelir ki....
çalýþmaz diyebilirsiniz....
aslýnda...teknik analiz olmadan...kazanamazsýnýz dediðinizin bile farkýnda deðilsiniz....
16.07.2024 - 10.12.2024
Teknik analiz bir astrolojidir. Geçmiþ hiçbir þekilde geleceðe eþit deðildir. Teknik analizden çok daha karmaþýk birçok yöntem var. Hedge fon yöneticilerinin ve bankalarýn kullandýðý. Bunlar teknik analiz kullanmýyor. Bu tamamen komisyon almak için aracý kurumlarýn uydurmasýdýr.
Teknik analistler genellikle aracý kurumlarda iþe alýnýr, çünkü çok fazla iþlem üretirler ve bu da aracý kurumlar için komisyon oluþturur.*Aracý kurumlar muhtemelen teknik analizin saçmalýk olduðunu derinlemesine biliyorlar, ancak bu onlara para getiriyor
siz hiç...
teknik analizi...müzikle...pi sayýsýyla....sinus kosinusla...3d geometri ile...astroljiyle...parabolle...zamansal döngüyle...
rastlantýsallýkla....mevsimsellikle...v.b... iliþkilendirdiniz mi.....
minitab...gibi istatiksel programa gelmeden önce...
canlý veri alýp....zaman döngüsü yazdýnýz mý....
býrakýlan izleri takip ettiniz mi....
öyle bir kesin konuþuyorsunuz ki.....
hem teknik analiz yok diyorsunuz....
hem de matematik diyorsunuz...
16.07.2024 - 10.12.2024
Ziteyim bunlarý arkadaþ ... Kazanýyoruz demek ki astroloji falan filan kazanýyoruz... Kazanan haklýdýr gerisi boþ iþtir Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katýlýyorum...kolay deðil...
herkesin farklý bakýþ açýsý var....
ben...tradingwiev kullanýyorum...
belki yardýmý olur diyerekten...
zaman döngüsünü....
2 türlü kullandým....
1.si....zaman dondurma dediðim olay.... bunda...fiyat 1-3-5-15-60-240-1gün gibi zaman aralýklarýnda donduruluyor...
bu yüzden hangi periyottaki grafiðe bakarsanýz....deðerler ayný oluyor....
2.si ise...fiyat tüm zamanlarla iliþkilendirilip....istenilen zaman için döndürülüyor....
topiðimde...bunlarla ilgili kod paylaþýmýnda bulundum...
çalýþmalarýnýzda baþarýlar dilerim...
16.07.2024 - 10.12.2024
Teþekkürler.Topiginizi görebilirsem memnun olurum. Duraganlik evet
Bir zaman serisinin duraðan olmasý için ADF (Dickey-Fuller birim kök testi)testi*sonucu elde edilen p deðerinin*0,05'ten veya %5'ten küçük olmasý gerekir.*Eðer p deðeri 0,05 veya %5'ten büyükse, zaman serisinin birim köke sahip olduðu sonucuna varýrsýnýz, bu da onun duraðan olmadýðý anlamýna gelir.
Yer Ýmleri