Ben sana olucaklarý söyleyim,belli bir süreden sonra tahtaya yapýlan baskýdan ötürü ky artýk býkacak ve nalet olsun maliyetime gelirse bir dakka durmam diyecek ve zaman gelicek tahtada baský kalkacak, maliyetini kurtaran hisseden kaçacak, kaçan oldukça hisse yükselecek bu yükseliþte patýr patýr ky dökülecek sonra fýþkýrt baba fýþkýrt bi süre sonra, way arkadaþ ben sattým hisse uçtu denilecek... Bu yýllardýr olan random stayla hep devam edecek ve ky hiçbir zaman borsadan zengün olamadan ömrünü bu bataklýkta çürütecek.
Asla kazanamazsýnýz.çünkü herifler kimde ne kadar mal var biliyor![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Cumartesiyi cumaya baðlayan gece hep bir cumhurbaþkanlýðý kararnamesi ile þok kararlar alýnýrdý. Herkes bu saatlerde resmi gazete takip ederdi. Þimdilerde bu yok. Bu haftasonu sadece CHP kurultayý var. Eðer Kemal dede giderse, heyecan gelir. Reis seçim sonrasý acý reçeteyi biraz gevþetip uygular diye beklenti oluþur. Buna bakacaðýz.
Tüm veterinerleri baþýmýza toplama þimdi [emoji3], ben de köylü çocuðuyum yavru ile yemin, dana kalitesi açýsýndan etkisi olabilir ama hiç yavru vermeme duymadým, az yem verince.
Çok güzel bir ýrk ya Simental iyi de uyum saðladý Türkiye'ye
Emekli olsamda hayvancýlýk yapsam ya özledim vallahi, tavuk, civciv, kedi köpek, danalar...
Yer Ýmleri