8634.75 Kapattý ... uzlaþma 8636.75 idi
----------
Türkiye Cumhuriyeti ,ATATÜRK Cumhuriyeti ..hep öyleydi hep öyle kalacak ÝNÞALLAH
https://www.youtube.com/watch?v=SWLF9BcchRs
Tüm dostlarýma huzurlu geceler![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
duru bir su gibi / bazen volkan gibi / bazen bir deli rüzgar gibi / gözlerinde telaþ yýllar sence yavaþ / acelen ne bekle fizureð
unutulmaz denen günler unutulur , unutulur / bu hayat böyledir dostum / yaþanan gün mazi olur / en deðerli hatýralar bir gün olur unutulur / en acý dermandýr yýllar sen dursan da dünya döner / kalbini daðlayan yangýn yavaþ yavaþ küle döner / devran döner bay döner majit unutulur /
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
bir þarký duyarsan sevdana yana / bir þiir okursan gözyaþý dolu / ve hüsran olursa her aþkýn sonu / hatýrla sevgilim beni hatýrla / bir çiçek görürsen boyunun bükmüþ / bir aðaç görürsen yarpaðýn dökmüþ / birine rastlarsan aþkýna küsmüþ / hatýrla sevgilim beni hatýrla
ferdi'ci jilet atmaz !!!
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bu haber önemli...Daha önce Aramco vurulmuþtu..
#SONDAKÝKA | Yemen(Husi) Suudi Arabistan'ý uyardý:
Siyonistlere attýðýmýz füzeleri engellemeye devam ederseniz Aramco ve tüm iþtirakleri yanýp kül olacak!
Valla ben de bir kýsmýný çýkardým [emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri