Originally Posted by sindoma53 Tahtan diğer günlere göre bugun hacim yapmış , 32.40 üzeri kapanışları takip et. aso gibi bam bam 36 doğru hareket olur. o bölge kanal tepesi. Beni 36 kesmez hedef 69 Kağıtta alsam dövizde alsam gerçek hedef hep 69
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Beni 36 kesmez hedef 69 Kağıtta alsam dövizde alsam gerçek hedef hep 69 şimdilik küreden bu bantlar var 36 yı yabana atma haftalık bölge . kolay gelsin
Originally Posted by pisyedili01 Ben açıkcası sizin kazanmanızı çok isterim. Saygılar Sn ayhan53 başkanım. yok abi boşver... başganın paraya ihtiyacımı var karun kadar zengin Originally Posted by ayhan53 Beni 36 kesmez hedef 69 Kağıtta alsam dövizde alsam gerçek hedef hep 69 adamın derdi: PALA ile maşşak geçmek... zevk alıyor adam ne yaparsın
Originally Posted by *Bozkurt Kaptın desene bugün de yımırtalı pideyi, Her gün para dağıtıyorlar burda, borsa olmuyaydı biz nasıl geçinirdik bu hayat pahalılığında Ayasofya abi Kuzu kavurma yiyecem. İki tane daha yazdım dibe onlarda gelirse künefe de çıkar
Originally Posted by Ayasofya 2005 Kuzu kavurma yiyecem. İki tane daha yazdım dibe onlarda gelirse künefe de çıkar Afiyet olsun canım benim de çekti, şöyle ateşin üstünde dönerken cısır cısır yağlar erirken gözümün önüne geldi sırık kebabı olsada yesek
23 mart 128 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by Ayasofya 2005 Kuzu kavurma yiyecem. İki tane daha yazdım dibe onlarda gelirse künefe de çıkar kaavedeki arkadaşlara ısmarlamaya gelince koşa koşa gidiyon.. bizede ısmarlasana
Thy ile iyi tuttular endeksi. Seans sonu şelale olur.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Kuzu kavurma yiyecem. İki tane daha yazdım dibe onlarda gelirse künefe de çıkar Hanıma dedim kuzu kavurma pişir. Bu zamanda kuzu kavurması mi yenir Kolesterol yükselir vs bir ton fırça yedim karnım eyicene doydu. Brokoli yiyecem gibi
Forum Rules
Yer İmleri