Döviz kazancýna % 40'lýk vergi konusu/Hazine ve Maliye Bakaný Þimþek: Yetki alýnmasý olacaðý anlamýna gelmiyor. Belki hiç bir zaman uygulamaya konulmayacak
Yeni vergi yollarý aramak yerine olan vergileri herkesten adil þekilde almaya çalýþýlabilür.
Misal ben hep merak ediyorum Fýrýncýlar ne kaddar gelir vergisi ya da kurum vergisi veriyor abi.
Adamlar nerdeyse hep nakit para alýyor. Bu nakit paranýn kaydý kuydu var mý?
belki de vardýr sýrf merakýmdan soruyom.
Skywell'den Türkiye'ye 1,6 milyar dolarlýk dev elektrikli araç yatýrýmý geliyor!
Çinli elektronik ve otomotiv þirketi #Skywell, Türkiye'de ilk etapta 150.000 elektrikli araç üretim kapasitesi sunacak dev bir fabrika kurmayý planladýðýný açýkladý.
Firmanýn Türkiye CEO'su Mahmut Ulubaþ, dün BloombergHT yayýnýnda 2024 ilk çeyreðinde batarya paket üretimi ve ar-ge faaliyetleri yürütecekleri ilk tesisi de faaliyete geçireceklerini duyurdu.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Hadi Kupon arazi takibine alýþtýk da yanýnda þimdi de sýra futbolcularýn kaptýrdýðý parayý takip etmeye gelmiþ...Vay vay vay...
Biz de diyoruz ülke mülke ne olacak...Geleceðimiz ,vatan, millet,Sakarya....
Salaklýðýmýz baki..
Yer Ýmleri