GOODY - Goodyear
Yeni baþlýk hayýrlý olsun..
Eski baþlýk burada
GOODY - Goodyear
Yeni baþlýk hayýrlý olsun..
Eski baþlýk burada
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
--hayýrlý olsun...þans getirsin..
hayýrlý olsun bol ve bereketlý kazanç getirsin
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Goodyear Usa CEO deðiþiyor
Goodyear Usa tarihinin en büyük yapýlanma kararlarýný alýyor
Ve hisse.net yeni baþlýk açýyor
Ben buna yeni beyaz sayfa açmak derim
Hayýrlý olsun, bereketli olsun
2024 senesi "Good year" olsun inþallah
Hayýrlý olsun .yeni sayfanýn þerefine ilk kap düþmüþborcunu vadesinden önce kapamýþ
Þirketimizin hakim ortaðý olan Lüksemburg'ta mukim Goodyear S.A. unvanlý grup þirketinden kullanýlan ve 23.08.2023 tarihli özel durum açýklamasý ile kamuya duyurulmuþ olan; vadesi 26.08.2024'te dolacak olan 300.000.000 TRY tutarýndaki kredi 22.11.2023 tarihi itibarýyla kapatýlmýþtýr.
3 ayda kapatmýþlar...nakit akýþý güçlü
300 milyona 37 günde 10.610.959 Tl faiz ödemiþti...51 günde 14. 626.000 milyon daha ödeyecek...
1 yýllýk faiz gideri 102 milyon civarýnda olacakmýþ...
Bilançoda gönderim hatasý yapan ve bir iyi bir kötü bilançolar getiren þirketlere yatýrým yapmayý sevmiyorum. 10 tl civarýnda zannediyordum almayý düþünüyordum ama bu fiyatlardan asla almam. Hem zaten lastik ve tel fiyatlarý yükseliyormuþ. Ft2 satýnca bi daha bakacaðým. Ters indikatör saðolsun. Bundan sonra ft2 hangi forumda ben orda. Nasýl oluyormuþ görsün hisseler hakkýnda ileri geri yazmak. Nerde olumsuz küçük durum var sattýðý hissede çok büyük olaymýþ gibi yazar. Ben de olumsuz durumlarý kovalayacaðým onun övdüðü hisselerde. Kötülük karþýlýksýz kalmamalý.
22.78....benim ekranda bir hata mý var? Siz de bakar mýsýnýz arkadaþlar! [emoji6]
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri