Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Dayuuu ben onları okuttum speğe.... bırakır mıyım.... senkronize oldum palayla....şuan flat devam.... ... . o iyi olmuş... 2. partiden sonra görmedim gönderi... 3 üde yazınca lönk kaldın sansım dı aşağılara dalarsa çıkaramam diye canhıraş şekilde tutmaya çalışıyor endeksi ama FDOW izin vermiyor long üçün 100 endeks... 7717xx--7723xx aralığı takip edilmeli
Originally Posted by çıtak o iyi olmuş... 2. partiden sonra görmedim gönderi... 3 üde yazınca lönk kaldın sansım dı aşağılara dalarsa çıkaramam diye canhıraş şekilde tutmaya çalışıyor endeksi ama FDOW izin vermiyor long üçün 100 endeks... 7717xx--7723xx aralığı takip edilmeli kaşla göz arasındayaptığından ayzamaz izle gümüş ve altında long ce şortlarını ya açtığını ya kapattığını göremezsin
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by çıtak 62,73 garanti ile bizde girdik bakalım suyun içine abi 63,25... 50 pips flat Originally Posted by çıtak long üçün 100 endeks... 7717xx--7723xx aralığı takip edilmeli destek olur demiştik... görüntü şimdilik DİRENÇ
Forum Rules
Yer İmleri