Ýkinci çeyrek bilanço dönemi kapandý. Aðustos ortalarýnda bilançoyu açýklar. Bu dönemde her açýdan rekorlarýn görüleceði bir bilanço bekliyorum. Daha sonra detaylý þekilde bilançoya iliþkin beklentilerimi yazarým.
Hissede bu sene çok þeye gebe.
Ýkinci çeyrek bilanço dönemi kapandý. Aðustos ortalarýnda bilançoyu açýklar. Bu dönemde her açýdan rekorlarýn görüleceði bir bilanço bekliyorum. Daha sonra detaylý þekilde bilançoya iliþkin beklentilerimi yazarým.
Hissede bu sene çok þeye gebe.
bilançoyu bozup gönderirlerse ne yapacaðýz ? geçmiþte ne yaptýklarý malum. kontrol mekanizmasý var mý ?
geçen sene þikayet oldu ve GK da terlettiniz sanýrým
Herþey beklenir ama yapmak için amaçlarý yok
Þu aþamada bilançoyu bozmalarýna hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. Geçmiþ 5 yýlýn hesabýný verememiþken hiçbir negatif geliþme de olmadýðý halde (hatta parite ve hammadde tarafý pozitif iken) böyle bir yola baþvurmalarý baþlarýna çok büyük çorap örer ve bunun altýndan kalkamazlar.
BAKAB için artýk 2017 yýlýnda yeni bir dönem baþladý, eski sayfalar kapandý, yepyeni beyaz bir sayfa açtýlar,biz böyle düþünüyoruz çünkü büyük firmalar büyük düþünmek zorundalar, küçük fýrsatlar peþinden koþup geleceðine ipotek koyan ve küçük düþünen firmalar batmaya mahkumdur.Kendilerinin bir vizyonu olduðunu, 1 milyar TL.lik konsolide büyüklüðe ulaþmak istediklerini açýklamýþlardý, bu hedeflere ulaþmak için muhakkak yatýrýmcýlarý ile beraber yürümek zorundalar, yatýrýmcýlarýný maðdur ederek zaten hiçbir firma hedeflerine ulaþamaz, Marka bilinirliði çok yüksek, üstün ve kaliteli üretim teknolojisine sahip, ürün çeþitliliði olan, ihracat olanaklarý çok geniþ, 7 kýtaya birden ihracat yapabilen, Kaliteli ve hatasýz üretim, etkin bir pazarlama satýþ ve daðýtým ile hýzlý bir lojistik aðýna sahip, ciro ve karlýlýðý çok yüksek bir firma olmanýzý hayal ediyorum.Umarým tüm olumlu düþüncelerim 2017 yýlýnda gerçekleþir,
Belki hayal ancak bu düþüncelerim umarým gerçek olur, iþte o zaman BAKAB altýn vuruþunu yapar, hisselerin 45-50 TL.olduðunu hayal edin, hayali bile güzel
peki pazar rekabeti gözönüne alýnca.. þirketin iþ modeli yeterli mi ? benim aklýmdaki rakam 7-8 arasý üstü için iþ hacminin artýrmasý yahut düzenli temettü vermesi lazým. ama ciroda öyle muazzam bi artýþ yok. sadece masraflarý kýsýp kar iyileþmesi geliyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri