VAKBN tavan görmüş, tombul parmak vakası olabilir, aynı dakika içinde 16.10 dan 17.36 görüp, sonrasında tekrar 16.19 görmüş, Ekran başında görmedim
Originally Posted by berkimcans VAKBN tavan görmüş, tombul parmak vakası olabilir, aynı dakika içinde 16.10 dan 17.36 görüp, sonrasında tekrar 16.19 görmüş, Ekran başında görmedim her yönden soygun yapıyorlar.....büyük para onlarda.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 her yönden soygun yapıyorlar.....büyük para onlarda..... Tabi ki parası olan tahtayı çizer! isterse tavana götürür, isterse de yerin dibine sokar!
Originally Posted by mert45 Palişkoommm ..şorterlerini topladın gene ...haydeee... uçurrr artık 10600 Seni neşeli görmek çok hoş mertabi Yanluz ben tepeyi işaretledim diye yazdım okumadın mı Bi günde köşeyi dönmek istiyorsun ama bende o kaa para yok
Kurtlukta düşeni yemek kanundur Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Seni neşeli görmek çok hoş mertabi Yanluz ben tepeyi işaretledim diye yazdım okumadın mı Bi günde köşeyi dönmek istiyorsun ama bende o kaa para yok Ben hep neşeliyim ..yazıları manzume şeklinde taip et .. Çıtak a selam söyle dedim ..dedin mi
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Ben hep neşeliyim ..yazıları manzume şeklinde taip et .. Çıtak a selam söyle dedim ..dedin mi Azerileri dedin mi
Seanslık bar. Bu bar kanal üst çizgisini yoklatabilir..
Oha yavaş, şort neyim vardir
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Forum Rules
Yer İmleri