Bu hacim ürkütücü mü olumlu mu? Dolar bazlı değil ama TL bazlı zirveyi patlattı. Zirvede dev hacim için pek iyi şeyler söylenmezdi...
2 milyara dayandı
Bu hacim ürkütücü mü olumlu mu? Dolar bazlı değil ama TL bazlı zirveyi patlattı. Zirvede dev hacim için pek iyi şeyler söylenmezdi...
2 milyara dayandı
30 binlik alım yapan bey efendiyi tebrik etmek lazım, bir kere de aldığı fiyatın üstün kapatsın yahu, ben buradayım demekle olmuyor, tepeden 10 lira aşağı geldi, tradeciler bereket versin derler şimdi, uzuncular da bakmakla yetinmeye devam.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Benim fikrime göre 10 küsür senedir bu hisseyi elinde tutan biri olarak 200 den önce satmak enflasyona karşı ihanet olur.Hele ki büyük ortak sürekli piyasadan mal alıyorsa, korkacak bir şey yok demektir. Y. t. d
--ne yazarsanız yazınız; bu ayıp ile yaşayacaksınız...
Boş adamsın hem de çok boş.
--çok dolu olduğunuz için manipülasyon yaptığınızı idrak edecek yer kalmamış organınızda.
Buraya zaman zaman gelip, ardı ardına bilanço, faaliyet raporu ve gelir tablosundan bilgiler paylaşıp, yorumlayıp ardından da "aldım" demek manipülasyon olmuyor da, ben aylar önce hedef satış fiyatımı açıklayıp, aylar sonra o fiyata geldiğinde sattığımı ve üzerinde satmaya devam edeceğimi ifade edince mi manipülasyon oluyor. Önce gidin okuyun manipülasyonun anlamını tdk dan, sonra organında idrak edecek yeri kimin kalmamış bakalım hep beraber. Bırak bu saçmalıkları allah aşkına. Sen copy paste işine kaldığın yerden devam et, belki yanına alıcı da bulursun.
manipülasyon
(l ince okunur), Fransızca manipulation
1. isim ► yönlendirme.
2. isim Seçme, ekleme ve çıkarma yoluyla bilgileri değiştirme.
3. isim, ekonomi Varlıkları yapıcı, açıklayıcı ve yararlı bir biçimde kullanma işi.
Bu tür saçmalıklara ayıracak vaktim yok maalesef. Bu başlıktaki son mesajımdır.
Tüm yatırımcılara bol kazançlar dilerim.
--------------------------------------------
--hafızasız müzikal kumpanyası...
“Borsa(hayat), ıstırap ve keder verirse sükûneti müzikte arayınız.†Konfüçyüs
Not= elveda dediğiniz için bu yazınıza cevap vermedim/veremedim...şimdi vermek gereği duymuyorum...değmezsin...
Yer İmleri