Yüksek hacimle olan günün barýna bakýp karar vermemek lazým...
Geçen sene mayýs da Kchol 100 lirayken de çok yüksek hacimle mal kitlenmiþti hesapta...Bar da o þekildi...
250 gayme þu an...Öyle olmuyormuþ demek bu iþler...
Yüksek hacimle olan günün barýna bakýp karar vermemek lazým...
Geçen sene mayýs da Kchol 100 lirayken de çok yüksek hacimle mal kitlenmiþti hesapta...Bar da o þekildi...
250 gayme þu an...Öyle olmuyormuþ demek bu iþler...
Son düzenleme : emregunes; 29-05-2024 saat: 17:21.
Elimde Bozkurt ait bi foto var ama ..dostluðumuza istinaden paylaþmeyý etik bulmuyorum
![]()
Eskiden al sat yapabiliyor para kazanabiliyordum. Þimdi bütün kaðýtlarda mal daðýtýyorlar sabah yukardan satýyorum aþaðýdan alýyorum daha da aþaðýya düþüyor yeter ki alýcý olsun aþaðýda. Muhtemelen patronlar yüksek faiz sebebiyle hisse satýyorlar
Hissede yýlda 1-2 kere ORTA VADELÝ ALIÞ YAPIYORUM.3-4 sektör ve 10 hisseden oluþan sepet..STOPLOSS YOK.
Bazen de 3-5 ay borsaya sýfýr poz. ile ara veriyorum.VÝOBLA devam ettiðim oluyor..
Hissede kesinlikle trade yok.....Bence en fazla 1-3 hafta daha buralarda tutunma-yükseliþ olabilir..Düþüncem öyle...Ama endeks belli noktalarý kýrarsa kesinlikle short açarým..
bir aydýr ifade ettiklerim aþaðýda özet halinde..
ARGUMANLARIMI SAYDIM..Yanýlabilirim- 3 kere viobda battým. ama sonuç kývýrmalýk deðil NET:ABKA ASLA LONG YAPMAYACAK VE HÝSSE TAÞIMIYOR..KENDÝNCE SERT DÜÞÜÞ BEKLÝYOR.. SOMUT KONUÞMAYA ÖRNEK...SAÇMA SAPAN komplo teorileri yok.Bu kendince iþe yarayan net yorumdur..geleceði ALLAH bilir.Biz sadece tahmin ederiz.
Yer Ýmleri