Henüz lise mezunu evladı olan bir baba olarak kısa gözlemim:
- Okul mezuniyetleri belli bir formda yapılıyor
- Asıl çılgın giysilerin olduğu ortam okul mezuniyet baloları
- Ergenlik çağındaki öğrenciler sınav baskısı, okul baskısı, aile baskısı vs altında iken kendilerini en rahat hissettikleri yer arkadaş ortamı
- Erkekler yakışıklı, kızlar güzel olmaya, beğendiğine kendisini beğendirmeye çalışıyor. Bu da rekabet ortamı sağlıyor. Kıyafet açıklığının en büyük nedenlerinden biri
- Çocukların çoğu ailelerine söylemese de okul ortamında birbirlerini deist, ateist olarak tanımlamaya başladı
- AKP'nin bana göre en büyük günahlarından biri hutbeye siyaset sokması, gençliğin siyasal islam nedeni ile dinden soğuması
Sıradan bir insan
aaaa ekranımda yoktu benim gümüşe ne olmuş öyle...
ben satınca karalar bağlamış...
geri almıcam git aklım alma fikri...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yok abi ya...İnan ciddi bilinçli dindarlar artıyor.
Bir de bu bir şeyi değiştirmez..KURANA göre zaten''onların pek azı kurtuluşa erecek'' diyor.
Lut kavmi-NUH kavminden inanan bir elin parmaklarını geçmiyor.
Çünkü dünya çekicidir.Nefis-arzular vardır.Bunlar sizi kuvvetle bir tarafa ceker.
Şimdi desem ki: burada güzel kızlarla egleneceğiz-tekne turu yapacağız bir anda 100 kişi bulurum..
Ama gidip şu mazlumlara yardım edelim..Onun için gerekirse sıkıntıları göz önüne alalım...2-3 kişi gelir.Benim de işim çıkar
Ama ÖLÜM DENİLEN O KARA DELHİZ oldukça...ve 2 hücreden yaratılan insan oldukça..Bu förmülüze edilen kainat oldukça....kısacası düşündükçe DİNLER OLMAK ZORUNDA...
Bozkurt imama kızın neden açık diyemi sordun![]()
korkanın çocugu olmaz diyerekten dün sattığım 30,33 gümüşleri 29,33 ten yerine koydum...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri