suriyeliler desen 8 10 tane çocuk yapýyor...
bilmiyorum ne olacak 20 sene sonra.
![]()
suriyeliler desen 8 10 tane çocuk yapýyor...
bilmiyorum ne olacak 20 sene sonra.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
neyse dayu.. benim evim var.
memleketten yanmýþ umrum olmaz..
ben kaçar![]()
Günümüz gençleri ile ilgili x kuþaðýnýn çatýþmasýnýn sebebi lüks kavramýnýn farklý olmasý
Adam 70 yaþýna gelmiþ tatil diye köyünden baþka bir yere gitmemiþ
Yurt dýþýný görmemiþ býrakýn görmeyi hayal bile etmemiþ
Yasamayý yemek yemek sanmýþ
Bunada þükür ile en taban fizyolojik ihtiyaçlar ile ömrünü geçirmiþ
Sonrada 2000 yýlýnda bolluk içine doðmuþ çocuða kendisi gibi yasamasýný öðütlüyor
Yol 2024 olmuþ ama kafa 1970 de kalmýs
Çocuklar Avrupa’da okul harçlýklarýný biriktirip ülke ülke gezerken bizimkiler starbucksa lüks diyor
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdiki gençlik çalýþmayý sevmiyor, iþ ararken bile masabaþý bi iþ olsun,elim sýcak sudan soðuk suya deðmesin az iþ yükü olsun çok maaþý olsun istiyor.okul bitirip kpsden baþarý saðlayan þanslý kesim memur olup salla baþýný al maaþýný hesabý yaparken, bazý kesimde siyasi tanýdýklar vasýtasýyla belediyelere baþýný sokup dötünü kurtarýyor, geri kalan saftiriklerde Ellerinde cep telefonu instekram senin yutub benim dolanýp duruyor. O yüzden gelecekten pek umudum yok benim
Ülke dahada kötüye gidecek malesef durum bu þekil
Pirincin kilosu 50 tale olmuþ, çoðu araziler boþ duruyor, gençliðin var 50 dönüm yer eksen, enaz 25 ton pirinc kaldýrýrsýn 50 taleden çarp 25tonu al sana 5 yýllýk asgari ücret parasý
yada
al ordan 20 baþ simental gebe inek git bi daðýn baþýna bi köyün yaylasýna hem sütünden kazan hemde doðacak buzaðýsýndan kurbanlýk büyüt 5 yýllýk asgari ücreti bi yýlda kazan
Ama kimse yapmaz bunlar aðýr ve zor iþtir,býrak gezip tozup eðlenmeyi cenazen olsa býrakýp gidemezsin çünkü hayvanlar aç susuz kalýr.
Yani demem o ki
Çalýþan bu ülkede aç kalmaz
Eðri oturup doðru konuþmak gerekirse,
Bende dahil olmak üzere en dipten en baþa kadar çalýþmayý sevmiyoruz. Çalýþan çalýþýyor
Aslýnda en büyük para ticarette dönüyor
Adam çinden elektrikli mobilet alýp burda satarak dehþet ötesi para kazanýp þirket kuranlar mevcut
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
öyle desene bozkurt yaww
oldu ozaman ben daðýn baþýna çoban olmaya gidiyom ..
dayu..bi insan 50 yaþýný geçkinse ona biþey anlatacana deveye hendek atlat.
en azýndan baþardým dersin![]()
Emlak dayucuðum aynen o þekil
Unumuzu sermiþiz eleðimizi asmýþýz, ben bu saatten sonra çalýþmam, dünyaya direk mi geldim minakoyubýrak gençler düþünsün ne poh yiyeceklerini
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Pirinç yetiþtirmenin, besiciliðin hiç masrafý yok he mi bozkurt?!
Parayý neye koysanýz eriyor. Þu an en iyi yatýrým parayý yemek![]()
Yer Ýmleri