[QUOTE=pisyedili01;6845493]
Bu ülkede gerçek anlamda tarým politikasý olsa. ..
çiftçiler topraklarýný terkedip þehre göçerttiler yýllarca...
Babaanne köyümde 25 yýl önce ilköðretim okulunda 180 öðrenci vardý .
Þimdi ogrenci ,öðretmen ve okul yok.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Mehmet Simsek
@memetsimsek
Dezenflasyon süreci baþladý.
Mevsimsel düzeltilmiþ üç aylýk hareketli ortalamanýn yýllýklandýrýlmýþ deðerinin ima ettiði enflasyon eðilimi yýl sonu hedefimizle uyumludur. Yüzde 1,64’lük aylýk haziran verisi ise yüzde 22’lik yýllýklandýrýlmýþ enflasyonu iþaret ediyor.
Finansal istikrar, sürdürülebilir cari açýk, rezerv birikimi ve gri listeden çýkýþ gibi birçok alanda elde ettiðimiz baþarýyý programýmýzýn ana hedefi olan dezenflasyonda da belirgin bir þekilde göreceðiz.
Fiyat istikrarýna ulaþana kadar programýmýzý kararlýlýkla uygulayarak kalýcý refah artýþýný saðlayacaðýz.
ÖÖ 10:07 · 3 Tem 2024
·
732,2 B
Görüntülenme
BAÞARDIK
ABD yapýþkanlýk tan dolayý faiz indirimine gidemiyor hep erteliyor , çýkmýþ birileri bir yerlere þirin gözükmek için eylülde faiz artýrýmýný gündeme getirmeye çalýþýyor.![]()
Ben gerçek çiftçi sayýlmam sn Lutfu001 dostum ama kaynbabam yüksek ziraat mühendisi.Tarlaylada o ilgileniyor.
Ama yola çýksam selam versem berbere gitsem selam versem hep çiftçiye denk geliyorum.Etrafým çiftçi dolu.
Çukurova burasý neticede.(benim söylediklerim çevremin dile getirdikleri kiþisel bir uzmanlýðým yok)
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
dünkü beyanatýnda,
siyasi seçimlerde 4 ,
yerelde 5,
atarým diyor,...
bu böyle sürdükçe Türkiyenin tansiyonu düþmeyecek,...
Türkiyede her þeyin ayarý kaçýk,..
eskiden siyasette istikrar yoktu, hatýrlar bilirsiniz,
þimdi siyasette sözüm ona istikrar var,..
sonuç deðiþtimi hayýr, hatta herþey daha berbat oldu,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri