Apple yeni ürünlerini tanýttý ..
iPhone 16 256 gb Türkiye’de 64999, IPhone 16 Plus 256 gb 73999 tl
iPhone 16 Pro 256 gb Türkiye’de 82.999 tl , iPhone 16 pro max 256 gb 99.999 TL ‘den 13 Eylülden itibaren satýþa çýkacak
Apple yeni ürünlerini tanýttý ..
iPhone 16 256 gb Türkiye’de 64999, IPhone 16 Plus 256 gb 73999 tl
iPhone 16 Pro 256 gb Türkiye’de 82.999 tl , iPhone 16 pro max 256 gb 99.999 TL ‘den 13 Eylülden itibaren satýþa çýkacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
iPhone 16 Pro max 1 tb Türkiye’de 119.999 TL’den satýlacak ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan teðmenler üzerinden muhalefeti hedef aldý: Kemal Kýlýçdaroðlu'ndan jet yanýt geldi!
AKP'li Cumhurbaþkaný Erdoðan yaptýðý açýklamada Sýnýr ötesi ve okyanus ötesindekilerle ittifak yapýp, iktidar hayali kuranlar bugün Gazi Mustafa Kemal üzerinden millete ayar vermeye kalkýyorlar ifadelerini kullandý. Söz konusu ifadelere Kýlýçdaroðlu sosyal medya hesabýndan yanýt verdi.
------------------------
Darbe paranoyasý yaparak milleti korkutmayý ve kutuplaþtýrmayý býrak! Senin ve zihniyetinin, zaten Atatürk'ü, Cumhuriyeti ve milletimizi sevmediðini biliyoruz. En ufak olayda darbe çýðýrtkanlýðý yapmak, darbecilerin en büyük özelliðidir...
Darbe yapýlan ülkelerde:
Darbe rejimi inþa edilir, tek adam yönetimi devralýr.
Adalet yok edilir; gazeteciler, öðrenciler, akademisyenler, siyasiler ve muhalifler darbecilerin zindanlarýnda tutsak olur.
Liyakata göre deðil, yalakalýða göre atama yapýldýðý için ekonomi batar.
Akrabalar, çocuklar ve damatlar yüksek görevlere getirilir, Karun kadar zengin edilir.
Devlet kurumlarýna güven azalýr; halk korkuya sevk edilir.
Tarým biter; memur, emekli ve emekçi periþan olur.
Saraylar inþa edilir; uçaklar, yatlar ve katlar alýnýr, halk fakirlik içinde çýrpýnýr.
Yukarýdaki manzaraya bir bak, sana tanýdýk geliyor mu?
Genç teðmenlerin Atatürk'e ve milletin deðerlerine ettiði yeminden darbe çýkmaz!
Ayný yemin, senin ettiðin metinde de var ama o deðerler senin umurunda olmadýðý için uymuyorsun.
Sen 20 Temmuz'da sivil darbe yaptýn.
Yürü bre Hýzýr Paþa, senin de çarkýn kýrýlýr elbet !
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-kemal-2245876
Motorinde çarþambadan geçerli 1 tl indirim bekleniyormuþ.
Fotoðraf kalitesi dýþýnda çok pahalý telefon almayý anlayamýyorum, bu b.ka niye bu kadar para verilir çözemiyorum?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ötüyorsa bu telefonlar, bir sene g.tümüzü sýkýp alalým bari.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Ahali her halde asabýmýz bozulmasýn diye, katledilen kýzýmýzdan hiç ama hiç bahsetmedi.
Tabuta konan gelin duvaðý olmasaydý, ben de bahsetmeyecektim.
Ulan ne duvaðý, amcanýn ne bok olduðu belli deðil anne, baba ve aðabey hangi bokun püsürüðü o da belli deðil, zavallý kýz bu aileden telli duvaklý gelin nasýl çýkacaktý 7 ve 77 sülalesini s...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri