pil ile çalışan her araç gereç gibi elektrikli araçların da belli bir pil ömrü var; markadan markaya değişmekle birlikte ortalama 10 yıl kadar. gelgelim bizdeki batarya değişim fiyatları neredeyse aracın fiyatına denk geliyor. bu işin yan sanayisi de yok. bayiiler de haliyle madem elimize düştün, hele gel bakalım sen modundalar tüketiciye karşı.. adamların zaten müşteri derdi de yok.. dışarıda, arabaya tapan devasa bir bilinçsiz kitle var çünkü
oysa yurtdışında böyle müşteri kazıklama peşimde olan bir ticaret anlayışı yok tabii.. bakım, değişim maliyetleri de makul düzeylerde..
dolayısıyla, elektrik, hibrit filan tutmaz bizde...ikinci eli de yok bu yüzden..
ytd..
Yurt dışında da kazıklama var, adamın birinin Teslasının pili pert olunca Tesla ya başvurmuş tu, Tesla araç kadar para isteyince adam arabaya benzin döküp yakmıştı Norveç te miydi ne.. Üstelik adam Türk de değildi sadece Türkler kızınca yakmıyormuş başkaları da yakıyormuş..
.....
Şimdi gerçekten korktum İsrail le falan çok terso olursanız sizin arabanın pilini patlatabilir daha da fena cep telefonu na benzemez, sadece İsrail değil herkeş yapabilir...
Ben elektrik den korkmaya başladım walla![]()
Yine Hizbullah'ın "Doktor" lakaplı bombacısını, cep telefonuna "Alo" dediği anda beynini eline vermişti Mossad 1990 yılların sonlarında...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri