Totem yapayým bari.
Ruhlar aleminden Ferruh, ruhlar aleminden Ferruh hadi gel seni bekliyoruz.
Totem yapayým bari.
Ruhlar aleminden Ferruh, ruhlar aleminden Ferruh hadi gel seni bekliyoruz.
Dünkü ziraat alýþý TVF hareketi mahalle baskýsýný kýrmak için.
Bugün cumaya gidecek varsa ABKA dan izin alsýn o karar veriyor kimin gidip kimin gidemeyeceðine...
Sonra kabul falan olmaz...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Büyük reisim hünkârým pala ile böyük iddaya girmiþ masaya donunu da koymuþ reisim hünkârým þimdilik incir yapraðý ile geziyor.
Tv kanallarýnda herkesin gördüðü bir itham gerçekleþti RTE Þimþek tarafýna yanlýþ hatýrlamýyorsam 2019 du.
sen hala Þimþek kendi programýnýmý uyguluyor sanýyorsun eline verilen reçeteyi uyguluyor örtülü bir ýmf programý.
eksik olan ne reform yok içinde derviþ geldiðinde 15 günde 15 reform la baþlamýþtý ve bunu yapmýþtý.Dýþarýsý RTE nin ve Ak partinin siyasetini ekonomi ile bitiriyor halkýn gözünde , bakan çýkýyor kimlik bilgileri çalýndý diyor kimsenin umrunda deðil neden çocuðunun beslenme çantasýný,evinin eksiðini gideremiyor,kirayý ödeyemiyor bu örnekler þuanki dar boðazda artar gider insanlar bunlarýn derdinde.
Al
þimþek piyasaya enflasyon üzerinden pompa yapýyor merkez bankasý ayný þeyleri söylemiyor ama bakan bey mali disiplin diyorbaz etkisi ile düþen enflasyonu anlatýp duruyorsunuz
10370 x30'un teorik fiyatý 11050 iken 10770 iþlem görüyoruz.
spot30'da ekim vadede tüpraþ hariç temettü verecek bir þirket var mý?
Makasla oynuyor kaç gündür.
Açtýðým pozlar beni baðlar, benim aklým bana ancak yetiyor.
Yer Ýmleri