Normalde O MESAJI YAPIÞTIRMAZDIM..Ama IÞIK ÖKTENÝN,þehvetli uslupla bazý hisseleri -þiddetle önerince aklýma geldi.
Neyse yahu..
ADÝOS
Normalde O MESAJI YAPIÞTIRMAZDIM..Ama IÞIK ÖKTENÝN,þehvetli uslupla bazý hisseleri -þiddetle önerince aklýma geldi.
Neyse yahu..
ADÝOS
Arýcý: Ölüm Kovaný The Beekeeper
dün gece izlemiþtim.. al bunu izle beya.
https://www.fullhdfilmizlesene.de/fi...e-beekeeper-2/
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Pega > osilatörlerin ve Fiyatla birebir ilgisi olmayan indikatörlerin Grfikte fiyat bölümüne deðil alt (yeni) pencereye atýlmasý gerektiðini öðrenemedin gitti.
Macide ablamýzýn yeri alta yeni pencereye. Fiyatýn üstüne deðil![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Abka abi yazdýðýn konu çok çok önemli cwk maden diye bir hisse var pazarlama yapýlýyor ,patron hemen destek atýyor bedelsiz yaptýrarak ,kaðýt çok pahalý zaten ,az birazda kynin defter deðeri filan öðrenmesi lazým valla bilemedim zor zamanlar.
Birde pandemi ile hisse alýp satmaya baþlayan çok sayýda ky var bunlar þuan çakýlýp kaldýlar yan tahtalarda dipden alýp bekleyen vardýr illaki de hala karda olanda vardýr olsun ama satmasnýzda eklemeyin diyorum ama nafile ,hala umutla bekliyorlar eski günleri yad ediyorlar ne alsak gidiyordu filan tarzý birbirine gaz veriyorlar bu gibi durumda olanlarýn kaðýda bakýp acaba yanlýþ yerdemiyim diye sormasý lazým kendilerine ,bekledikleri kaðýtlarýn çoðu spek zirveden çok düþmesine raðmen dandik kaðýtlar bazýlarýný yeni duydum desem yeridir.
Yer Ýmleri