Graflarla birþeyler anlatmaya çalýþtýk dün özelden gelen sorulara , graflarýmýz haftalýk aylýk
2008 krizinde nasýl eðilim izlemiþ graf o zamanki þartlar þimdiki gibi deðildi yabancý yatýrýmcý mevcuttu piyasada kullanýlan bütün enstrümanlar mevcuttu þimdi yabancý yok ve daha kontrollü bir borsa ve bütün herþey fiyatlandýktan sonra 200 günlük ortalamadan yukarý dönmüþ ozaman piyasa.
2 tarih belirledim Nebati ile baþlayan seçim ekonomisi ve KKM ve Þimþekle baþlayan aldýðýmýz ekonomik yaralarý sarmak için ortodoks politikalar altýnda bir programa baþlama tabi bu sürec nasýl yaþandý onuda grafta aklýma gelenleri þekillendirdim.
Nebati döneminde yatýrým yapýcam diye kamu bankalarýndan çekilen paralarla altýn,dolar alýnýp KKM üzerinden yeni zenginler yaratýldý , çoðu þirketlerde bunlarý yaptýlar , çekilen ucuz kredilerle borsada hareketler yapýldý , hayatýnda belki bir daha ayný bilançolar açýklayamacak þirketler makyaj yapýlarak halka arz oldu.Yapýlan bu seçim kazanma ve popülizmle fatura Þimþekle çýkmaya baþladý sonuçta geldiðimiz nokta ortada ufak hatýrlatmalar yapmak istedim.
Bakýn bu kadar olay yaþanmýþ depremde buna dahil pýst 100 verdiðim tarihlerde yükseliþi graflarda.Düþtü diyorlar düþtüðü yok hepsi graflarda

çok düþtü diyenler yukarda yazdýðým halka arz tahtalarý , sandalye masa tahtalarý xu30 da da koç grubu tahtalarý endekse göre daha fazla ama bu tarihteki primlerinede bakýn.
gelelim dönüþ baþladýmý sorusuna
trend 9500 altý kapanýþlarla biraz yara aldý ellerinde þimdilik gözüken fiaz indirim hikayesi geçen gelen verilerden sonra satýþ yedik þimdi bu hafta bu konu hakkýnda tv lerde bir aylýk veriden ziyade eylül ayý okullarýn açýlma dönemi vs ile sýva yapýlýyor gelen veri için iþ ekimide bir görelime kayarsa bu hafta tepki devam eder.Yalnýz ekim enflasyon veriside bozuk gelirse yeni dipler arýyacaðýný düþünüyorum o zaman aþaðýda 7800-8000 takip ederim tl bazlý kafa karýþýklýðý oluyor diye tl bazlý graf üzerinde anlattým yukardada 9500 üzeri kapanýþlarý takip ederim.
Yer Ýmleri