Bir kardeþim hep özelden eregl soruyorbirazda zor durumda kalmýþ normal þartlarda elimi belli etmemem gerek çünkü kaç zamandýr güzel bir trade sistemi oluþturdum tahta üzerinde ama artýk onunda bedelsiz hikayesine onay zamaný gelmiþtir.
4 aydýr bedelsiz sonucu bekleniyor aslýnda bekletiliyor piyasa tamamen günlere bölünmüþ pazartesi,çarþamba,perþembe eregl perþembe akþam bülteni çýkacaðýndan çarþamba ve perþembe günleri olumsuz bir durum olmadýðý sürece yeþil olarak hareket eder gün içi bedelsiz hikayesini 4 aydýr belki daha fazla bu günlerde piyasada kullandýlar bugunde ogunlerden oyunlarý sadece bu ayný hikayeyi sasa da yaptýlar bakýn barlarýna günlerine dediðim günler çoðu yeþildir oradada güzel trade ettik bedelsiz kararý çýkýnca iþimiz orada kalmadý .Benim hikayem bu kardeþim senin sayende diðer arkadaþlarada cvp oldu.
kolay gelsin

birazda zor durumda kalmýþ normal þartlarda elimi belli etmemem gerek çünkü kaç zamandýr güzel bir trade sistemi oluþturdum tahta üzerinde ama artýk onunda bedelsiz hikayesine onay zamaný gelmiþtir.

Yer Ýmleri