el turco hoþ geldin.
el turco hoþ geldin.
ABD'li Ford, elektrikli araçlara geçiþi ve artan rekabeti gerekçe göstererek Avrupa'daki istihdamý %14'ünü azaltacak
ABD'li otomotiv üreticisi Ford yaptýðý açýklamada, elektrikli araçlara yönelik zayýf talep,
elektrikli araçlara geçiþ için hükümet desteðinin olmamasý ve artan rekabet nedeniyle son
yýllarda yaþanan önemli kayýplarý gerekçe göstererek Avrupa'daki iþgücünün yaklaþýk %14'ünü
azaltacaðýný duyurdu.
Ford, 4,000 kiþiyi kapsayacak kararýn öncelikle Almanya ve Ýngiltere'yi kapsayacaðýný belirtti.
Bu rakam global olarak Ford'un 174.000 kiþilik iþgücünün yaklaþýk %2,3'ünü temsil ediyor.
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
ArcelorMittal, Fransa'da iki tesisi kapatmayý planlýyor
ArcelorMittal'in bir yan kuruluþu, Reims ve Denain'deki iki tesisi kapatmayý düþünüyor. AFP'nin sendikalardan edindiði bilgiye göre, iki servis merkezi greve gitti.
Sendikalarýa göre, bu yaklaþýk 130 kiþinin iþini tehlikeye atacak.
Þirketlere metal ve mineral toptan satýþý konusunda uzmanlaþmýþ bir iþtirak olan ArcelorMittal Centres de Services'in, "endüstriyel ve otomotiv müþterileri arasýnda son aylarda hýzlanan keskin bir faaliyet düþüþüyle karþý karþýya olduðu" belirtiliyor..
Hayat hoþ gerisi boþ
NIO'nun net zararý elektrikli araçlarda fiyat rekabetinin gelirleri düþürmesi nedeniyle arttý
NIO'nun net zararý, Çin elektrikli araçlar pazarýndaki þiddetli fiyat savaþýnýn satýþ fiyatlarýný ve gelirleri düþürmesi nedeniyle üçüncü çeyrekte arttý.
Þanghay merkezli otomobil üretcisinin net zararý 5,14 milyar yuan (710 milyon dolar) oldu, geçen yýlýn ayný döneminde net zarar 4,63 milyar dolardý.Visible Alpha tarafýndan analistler arasýnda yapýlan ankete göre 4,75 milyar yuan olan zarar tahmini de aþýlmýþ oldu.
Gelirler %2,1 düþüþle 18,67 milyar yuana geriledi ve analistlerin ortalama tahmini olan 19,14 milyar yuanýn altýnda kaldý.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...97#post6932197
Þimdi ben bi allem ettim kallem ettim ,parayý buldum ..bi aleme akacaamm
10236.00
Hayat hoþ gerisi boþ
Online olmayan hiç bir pozisyona zerre saygým yoktur ,bunu defalarca yazdým ..
Tekrar yazýyor olmam ..çok üzücü
Hayat hoþ gerisi boþ
https://www.hisse.net/topluluk/showt...50#post6932150
Buralarda tutacaktýr
10234.00
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri