nerden tepki vermeye çalýþýyor 9591 den![]()
nerden tepki vermeye çalýþýyor 9591 den![]()
benim savunduðum þey orta-uzun vadelik..bu yüzden burda haklý olarak dipten %15 civarý tepti vs. deniyor..
benim sorunum bu deðil..ben yukarý yeni trend deyip milleti mallandýranlara karþýyým..
mal alýrsýn uzun vade tamam..ama yukarý trend baþladý dersen hooppppppp denmeli..
Arkadaþlar kasým vade 4 adet tekfen shortum var.Cuma seans bitimi kapatmazsam nasýl bir prosedür uygulanýyor.Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
faiz sebep enflasyon sonuç gibi hiçkimsenin kabul etmediði bir görüþ karþýsýnda
bilirkiþiler baktýlarki bunda mantýk yok...olamazda..altýnda sebep aradýlar..ÇÝN MODELÝ vs..sonra çýktý birileri TÜRK MODELÝ dedi..
niye..çünkü böyle bir mantýk yok, altýnda mutlaka biþey yatýyordur dendi....
ve sonuç ne oldu ENFLASYON..bizim borsa sýrf bu yüzden 4 yýlda 10 kat çýktý..baþka nedeni yok..bu süreç bitti..ÞÝMDÝ BOZULAN DENGELERÝ DÜZELTME ZAMANI..
borsasý dolarý vs..hepsi ederini bulmadan bu denge oturmaz yerli sisteme girmez..
bunun temel analizde karþýlýðý var..nedir bu..faiz çok yavaþ inmesine raðmen dolardaki belki %50 baský nedeniyle dolara geçiþlerin hýzlanmasý ve üstüne enflasyonun beklendiði gibi düþmemesi..hatta bu süreçte dönem dönem faiz artma olasýlýklarýnýn olmasý..
al sana temel gerçekler..
Yer Ýmleri