Seni hatýrlamýyorum.Sn. NOHUT hatýrlýyormuþ.Bir ara defalarca ayný mesajý-her gün yazarak(bir yalaný sürekli söylersen, insanlar ona inanýr) yatýrýmcýlarý bir yöne kandýrýp,sývýþmýþsýn.
Toplama analiz ne demek anlamam.Benim analizim nettir..yýlda bir kere agresif short yaparým./14 temmuz)
bir kere de agresif long vardýr.(14-17 ekim)
Genelde yýlda 3 kere senin gibiler türer...En dipte çöküþ-en zirvede alýþ derler..ÝDDÝALAÞIRLAR ama sonra yanýlýp-binlerce beddua alarak giderler.BAK SEN, 5600 diyerek milleti etkiledin anda ben ne demiþim...
ÞÝMDÝ,Mayýstan sonra sadece bir kere yazarak(sürekli burasý -olmadý þurasý dip diyen deðil) burasý net alýþtýr(8400-700) diyen kaç kiþi oldu,göster bana..
Aða kusura bakma demedim ama diyeceðim..KÖYÜN akýllýsý gibi sana gülüyoruz ama bak..sen 5600 derken endeks %20 prim yaptý..Burasý viob forumu 10 kere batýrdýn...
Þimdi alttaki analizi oku..ve borsacýlarýn ilk 3 öðrendiði NU-PU-RSI ile bana gelme...
Ben diyeceðimi dedim..hemde endeks oradayken...DAHA NASIL AÇIK KONUÞULUR..ÜSTELÝK bak sen dedikten sonra %20 yükseldik..yanýldýn..SÜTÜNÜ DÖKEN KEDÝ YERE BAKAR...sen yere de bakmýyorsun..
![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri