Sert bir yükseliþ için diðer longlarýn temizlenmesi lazým.Bu olmadan da yükseliþ olur.
Diðer farký 5 kasýmda da -110 k iken %20 ralli yaptýk..Ama þu pasta long lehine nasýl döner...Bence en güzeli UZLAÞMADIR.Çünk bu kadar SHORTu karla kapatmasý ancak uzlaþma ile olur.
VADE SONU KAPATSA VE ÞUBAT VADEYE taþýmasa çok güzel olur...
ÝÞTE OZAMAN bence sert ralli olur.
![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
balkondonda konuþuruz damdan da baðýrýrýz..accýk daha zamana ihtiyaç var..önce þöyle bir toparlama yapalým..endex uzun vade düþüþ trendi içindeyse ve bu yolun ortasýnda tepki yapmýþsa þu hisse ya da bu hisse þu kadar tepki yaptý ben bildim vs. farkedermi..bence etmez..niye ..çünkü tepki yapmayan kaðýt kalmadý..o zaman kaðýt ismisi vermek boþ..hakkaten boþ..ben burda THYAO dan tutunda en dandik kaðýtlarýn analizini yapalým dediðimde herkes bir anda daðýlýyor..neden..çünküsü var; kimse hiçbir kaðýtta ileriyi göremiyor..anlýk düþünüyor da o yüzden..iþte sorun burda..olacak gerçi viop toptiriði bura![]()
Trump ,( ýnsýder )
yine kalbinden geçenleri kaleme dökmüþ.
yalnýz bu biraz suriyeyi ve ortadoðuyu biz daðýttýk siz toplayýn der gibi olmuþ.Burada biz misafir ettik bizim cebimizden çýkan parayla bu misafirlik karþýlandý hiç birþey olmamýþ gibi bu kadar çið konuþmak.
her petrol kuyusunun baþýnda ABD bayraklarý var nasýl olacak
Kanallar baþlamýþ 2.parlatma dönemine bu kadar tesadüf yazýlýp film çekilse bu kadar olmaz derdim.
Bakalým ilerde baþrollerini Trump ýn oynadýðý WARNER BROS yapýmý bir film çýkacak mý görürüz.![]()
bu geçen son 2 ayda çoðu hisse %20-30 arasýnda tepmiþ..isimisi farketmez..bu riski alanlar, özellikle 9300 lerden sonra kazandý..risk alýnýr mýydý..bence alýnmazdý..kazananlarý tebrik etmek lazým..risk aldýðý için ama..bildiði için deðil..
hacimli hisselerden örnek verecem..TUPRS kabak gibi parlýyor..tekniði þeffaf..
hani bazen zorlanýyoruz acaba bist100 ün aþaðýda yeri var mý..bu sefer farklý davranabilir mi..iþte burda TUPRS gibi daha þeffaf kaðýtlar imdadýmýza yetiþiyor
Yer Ýmleri