TCMB : Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnýn Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý (TCMB), Mali Suçlarý Araþtýrma Kurulu (MASAK) ve ilgili diðer kurumlarýn raporlarýna istinaden 2024/231483 sayýlý soruþturmasý kapsamýnda, ilgili Mahkeme tarafýndan Papara Elektronik Para A.Þ.’ye (Kuruluþ) Tasarruf Mevduatý Sigorta Fonu (TMSF) kayyum olarak atanmýþtýr.
Ýlgili Kurumlarla eþgüdüm içerisinde yürütülecek bu süreçte, Kuruluþ nezdindeki ödeme iþlemlerine geçici olarak günlük limitler uygulanacaktýr. Ayrýntýlar, Kuruluþ tarafýndan duyurulacaktýr.
6493 sayýlý Kanunun 22. maddesi kapsamýnda, ödeme hizmeti kullanýcýlarýnýn ödeme ve elektronik para kuruluþlarýndaki fonlarý bankalar nezdindeki koruma hesaplarýnda güvence altýndadýr.
TCMB, ödeme ve elektronik para kuruluþlarýnýn güvenli, kesintisiz, etkin ve verimli bir þekilde iþlemesini saðlamak amacýyla gözetim ve denetim faaliyetlerini sürdürmektedir.

ve videolarý izlerken insanlarla çok kolay iletiþim kurduðunu fark ettim ama yine de hükümetin arkasýnda durduðu eski baþbakaný yenmek için pek þansý olduðunu düþünmüyordum. kameraya doðru konuþtuðu anlarda kendisini anlatýyordu. azmini, inatçýlýðýný, enerjisini, istanbul'la ilgili heyacanýný ve planlarýný anlatýyordu.
Yer Ýmleri