Bir haber lazým ve ya Emlakýn içtiði biralardan 3 tane içsem goldu Amerikayý þortlarým..çok yukarýlarda geziyorlar..
Bir haber lazým ve ya Emlakýn içtiði biralardan 3 tane içsem goldu Amerikayý þortlarým..çok yukarýlarda geziyorlar..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Trump ABD borsalarýný þortlamýþ olabilir mi , orasý 1-2 gün takip edilmeli.
bugun çok yüksek vs diyordu.![]()
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
4s
ABD BAÞKANI TRUMP
Herkes benim Nobel Barýþ Ödülü’nü almam gerektiðini söylüyor
þu adamla oturup viski içmek isterdim içerse rakýda söylerdim böyle bir kafa hiç olmadý.![]()
millet savaþlar dursun diye geliyor oraya.. adamýn ettiði lafa bak.
![]()
KAP: AYDEM [ ] AYDEM YENÝLENEBÝLÝR ENERJÝ A.Þ. Ýhraç Tavanýna Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1492307 Ýhraç Tavanýna Ýliþkin Bildirim
Þirketimiz tarafýndan "Rule 144A" ve/veya "Regulation S" formatýnda yurtdýþýnda nitelikli yatýrýmcýlara satýlmak üzere ihraç edilmesi planlanan yeþil tahviller (green bond) için talep toplama süreci baþarýyla tamamlanmýþtýr. Talep toplama sonucunda, yaklaþýk 1 milyar ABD Dolarý tutarýnda talep toplanmýþtýr. Ýhraç edilecek tahvillerin nominal deðeri 550 milyon ABD Dolarý ve vadesi 5 yýl olarak belirlenmiþtir. Ýhraçtan elde edilecek gelir mevcut tahvilimizin refinansmaný amacýyla kullanýlacaktýr. Satýþ iþlemlerinin ihraca iliþkin Sermaye Piyasasý Kurulu'nun tertip ihraç belgesini onaylamasýný müteakip 30.09.2025 tarihinde tamamlanmasý beklenmektedir. Bu bilgileri, ilgili açýklama yükümlülüklerine uygun olarak kamuoyunun bilgisine saygýyla sunarýz. Ýþbu açýklamamýzýn Ýngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açýklama metinlerinde herhangi bir farklýlýk olmasý durumunda, Türkçe açýklama esas kabul edilecektir.
__________________________________________________ _
Bu þirketin borcu çok fazla,(piyasa deðeri 14.1 mlyr.tl-öz sermaye 32.679 mlyr.tl.) refinansman için 550 mlyn dolar borçlanmaya gidiyor) dikkatli olunmalý.(bence)
YTD
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Yer Ýmleri