Bir piyasada tombul parmak oluþmuþsa genelde tüm piyasalarda beþ altý ay içinde tombul parmaklar çalýþýyor… izlenimimdir…
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yabancý þirket Türkiye'deki maden sahasýnýn tamamýný satýn aldý
Kanadalý dev madencilik þirketi Türkiye'deki operasyonlarýný geniþletti. Dev þirket Türkiye'deki Sarýkaya bakýr-çinko sahasýnýn tamamýný satýn aldý.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Larry Arnault
@arnaultwhale
SON DAKÝKA: BARRON TRUMP, KRÝPTO DÜNYASINDAKÝ EN BÜYÜK ÇÖKÜÞÜN ARDINDAN 500 MÝLYON DOLAR DEÐERÝNDE BÝR MEGA YAT SÝPARÝÞÝ VERDÝ. HERKES PARA KAYBETTÝ AMA BARRON TRUMP KAYBETMEMÝÞ MÝ?
https://x.com/arnaultwhale/status/1977270698440896595
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Yarýn borsada altýnda sert düþer yüzde 5-6 civarý sonrasýnda toparlar -2 yada -3 civarýna kadar ABD artý olursa bizimkisi hiç birþey olmamýþ gibi cuma kapanýþýna döner yani short lar için kapatma fýrsatý long lar için dipten alma fýrsatý
Benim düþüncem bu
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
keremalkin, dikkat edersen ve iyi okursan önyargýsýz olmalý bu okuyuþun öncelikle,..bende tadý nasýl çýkar diye yazmýþtým,...
dönüp bir daha oku,...ben sadece iðne bar olayýnýn gerçekleþmesi durumunu yazdým ve iðne bar olursa mutlaka benim iþaretlediðim yer olacak bu,..ha düþüþ mülayim gerçekleþirse bu defada oraya usul usul gelir ama yine gelir,
iðne bar oluþu hepimizin avantajýnadýr, ...çünkü,...
onu da sen yaz bakalým,..benim yazdýklarýmdan belki çýkarabilirisin,...
ialveten iðne barda garan thy tabana oturmaz, teperler
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Hazine ve Maliye Bakanlýðý yarýn devlet tahvili ihalesi düzenleyecek
ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanlýðý, yarýn bir devlet tahvilinin yeniden ihracýný yapacak.
Bakanlýðýn yayýmladýðý iç borç ihraç takvimine göre, yarýn 5 yýl (1792 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 3,06 reel kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvilinin, yeniden ihracý gerçekleþtirilecek.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Yer Ýmleri