FINANSAL ARENALAR.....SAVAS....VE REALITELER.....
GOZARDI EDEMIYECEGIN GERCEKLER SUNLARDIR.....
BU SAVASI CIKARAN VE PLANLIYANLAR....ayni anda finansal arenayida planladilar....yani.....suanda icinde oldugumuz piyasa KONTROLLU PIYASADIR....
2....KONTROLLU PIYASADA.....kaybedenler hep.....tuzaga dusurulenlerdir....misal herb var....ALTIN UCACAK....diye altina gelenleri....yatirip....kutmu gumastan bi yatakta ikerler.....BUNU KUYUMCULARA YAZDIM....VE UZAK DURUN DEDIM....
3....YAW HERSEY COK KOTU....ucuncu dunya herbi bu....diyenler....SHORTA gelirler....onlari kiskirtirlar.....ve yatirir ikerler......
4....BAKIRE KALMAK MUMKUN MU....cok zor....bakire kalamazsin....bir kac kez ikilip kurtulabilirsin....emme mutlaka ikilirsin....
5.....NAKITTE YUZDE 70.....piyasada yuzde 30....kontrollu piyasada....en az ikilme MODUDUR....
EN ONEMLISI SUDUR....FIRSATCI OLMAK....yukaridakileri biliyorsun....kimi nasil ikeceklerini biliyorsun.....VE FIRSATI GORDUN....HIZLA GIRIP.....HIZLA CIKIP KACACAKSIN....bunu yaptigim ucun.....bi haftadir buraya yazamiyorum.....bizim piyasada firsat yok....AMRIKIDE DOLU....bir on gun daha DOLUYUM.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
B]BIZIM PIYASADA NE YAPTIK.....
14 300 DE SATTIK.....ve dedik ki....her sattigimiz kaart....farkli zamanlarda dipliyecek.....bu kaartlari kademeli geri alacagiz.....FIBO 50 VE FIBO 62 LERINDE.....aldik....hepsini degil....cogunu....ALDIGIMIZ KAART YUZDE 20 CIKTI MI onu geri gomecegiz....TUPRASTA yaptik....digerlerinde aldigin her kademe yuzde 20 ciktimi....GERI GOMUP KARI ALIYORSUN....
bunun adi var....KUZU DIP ARAYISI FURUSMA KURALLARI....
ne yapiyor piyasa.....DIBI ARIYOR.....DIP ARAMA ARALIGI VERDIM....dedim ki ilk hedef 12 500 oraya geldik....aldigimiz her kaart kademesi yuzde 20 cikinca geri gomuyoruz dedim....kar aliyoruz....12 500 ila 13 500 araliginda bu is 1 ay surer dedim....ikinci aralik.....SILKELEME VE OLDURME ARALIGIDIR.....bunada rakkam verdim.....11 800 dedim.....bir ay da bu aralik surer....BU ARALIKTA ALDIGIMIZ MALLARI ASLA SATMIYACAGIZ.....SATIS YERIMIZ 21 000 ENDEKS....[/B]
YANI....
hala.....21 000 endeks hedefi....herseye ragmen....HEDEFIMIZDIR.
bizim piyasayi kontrol eden mekanizma FARKLIDIR....
AMRIKI PIYASASINI KONTROL EDEN MEKANIZMA FARKLIDIR....bunu buyuk yahudi sermayesi yaparken....bizde OTORITE....varlik fonudur....bu ikisinin DAVRANIS BICIMLERINI IYI ANALIZ edeceksin....parani buralara sokarken....ya TEHHHNIK....ne tehnigi ulen....kim iker tehnigi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
İran şu anda israilin içinden geçiyor.
eski bir dostum bu.....aradi....affet beni....ben uyuyormusum yaw dedi....yazdigi yazilari geri cekti....artik uyandim dedi.....
ona demistim ki.....
karim ADANA dogumlu ve onemli bir aganin cocugu.....ben erzurum dogumluyum onemli bir aganin cocuguyum....topraklarimiz duruyor....
senin ve senin gibi aklini MEZHEPCILIKLE BOZMUSLAR yuzunden.....2030 yilinda....ikimizde KURDISTAN VETANDASI OLACAGIZ....topraklarimiz onun hudutlari icinde kaliyor....
neredeyse agliyordu telde.....ben bu isin derinligini kavrayamamisim....beni affet dedi.....
yazilarimi cektim....artik KUVA-I MILLIYEYIM senin gibi....dedi....bende ona REIS i dinle....onun adamisin....o ne diyor....dinle onu....SAGIRMISIN LEM....deyip affettim.
Türkiye: İran saldırıları devam ederse Körfez ülkeleri misilleme yapabilir - Middle East Eye
Bizi de bulaştıracak galiba bunlar.
IRAN in bu iki devi yenmesi mumkun degil....
ayakta kalabilmesi.....ZAFERDIR....
yoksa....
kurulacak KURDISTANLA....turkiyenin....azerbeycan turkleri ve iran turkleri arasina KURDISTAN diye bir ulke monte ediliyor...
TURKIYENIN.....TURKLERLE BAGI KOMPLE KOPARILIYOR....SIVAS HUDUT.....son sehir sinirdaki....
boyle bir anda....BIRLIK VE BERABERLIGIMIZ ESASTIR....o parti....bu parti...o mezhep...bu mezhep gibi...akil disi isler....coluk cocugun isidir.....TURK MILLIYETCISININ DEGIL....onun isi...10 yil...20 yil sonrayi gormektir.
İran kimsenin beklemediği kadar iyi vuruyor
Yer İmleri