Deneme .
Sayfaları göremiyorum.
Bu mesajı yazarak son sayfayı görmüş olacağım.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Ben CHP den istifa eden sonra CHP ye sallayan belediye başkanlarını doğru bulmuyorum ama her insanın sabrı dayanma gücü aynı değildir. Bugün beni İBB den alsalar CHP ile ilgili bilgim yok genel başkan yardımcılarını bilmem. üç belediye başkanı biliyorum İBB ABB ve Bolu. Hiç bilgim olmadığı halde senaryo yazar filmini bile çekerim. Bilmiyorum burada ki bir çok arkadaşı alsalar ne şekilde davranırlar bilmiyorum. Yargılamalar adil değil her türlü bel altı var. Vicdan merhamet bedeni terketmiş. Bence hiç kolay değil. CHP li olmadığım halde. Ama ben yatırım pozisyonu olarak seçime İmamoğlu Özel ekibi başka partiyle girecek diye yaptım. Bana göre bu çok çok çok iyi günler. Daha kötüsünü görmediniz.
Yer İmleri