---

---

---

---

---

150.000 TL üzerindeki talepler, yüksek baþvurulu bireysel yatýrýmcý olarak gruplandýrýlacak ve bunlarýn taleplerinde teminat olarak sadece BÝST 30 hisseleri kabul edilecek, yatýrým fonu teminat gösterilerek talep yapýlamayacak. Bu durum, bu gruptaki katýlýmý ve talep miktarýný düþürebilir.

---

Küçük yatýrýmcýlar için 1,6 Milyar lot ayrýlmýþ. Büyüklüðü 1,5 TL olan arz fiyatýna göre 2,4 Milyar TL.

---

Tahsisat miktarý kadar talep gelmeyen grup olmasý durumunda artan hisseler, varsa diðer gruplardaki karþýlanamayan taleplere serbestçe kaydýrýlabilecek.

---

Umarým gerek kalmaz ama hisse fiyatý 1,50'nin altýna düþerse, fiyatý desteklemek için Halk Yatýrým ortaklardan ve þirketten aldýðý nakit ile alým yapabilecek. Bu kapsamda 3,75 Milyar TL kaynak saðlanacak.

---

Arz sonrasý hisse baþý defter deðeri 1,65 TL. Buna göre PD/DD=0,91

Küçük bireysel yatýrýmcý grubunda 500.000 katýlým olsa ve tüm hesaplardan yeterli talep yapýlmýþ olsa hesap baþý 4.800'lik hisse düþer ki ben talebin bu kadar da olacaðýný düþünmüyorum. Hatta herkesin yaptýðý talep kadar hisse alabileceðini düþünüyorum.

Arz sonrasý fiyat performansýnýn ise DOF ROBOTÝK ve ECOGREEN ile yeniden yakalanan rüzgarýn sürmesi amacýyla onlar kadar kazandýrmasa da en azýndan zarar ettirmeyecek þekilde olacaðýný tahmin ediyorum.

Bakalým neler olacak. Cümleten bol kazançlar.