Düzeltme sözcüğü zaman analizinde, fiyatların geri alma seviyesi öncelikli anlaşılmamalı, zaman, süreç anlaşılmalı. yükselişin bu süreçte devam etmesi, yatay piyasa; bu iki olasılık böyle okununca daha anlaşılır olacaktır.
Düzeltme sözcüğü zaman analizinde, fiyatların geri alma seviyesi öncelikli anlaşılmamalı, zaman, süreç anlaşılmalı. yükselişin bu süreçte devam etmesi, yatay piyasa; bu iki olasılık böyle okununca daha anlaşılır olacaktır.
Sayın jako,düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum.Sağolunuz.Ytd
Bilanço beklentisi bitti.
Normalleşme beklentisi bitti.
Sansasyonel bir haber en güçlü destekleri parçalayabilir.
Garantisi yok.
aklımdan geçeni dile getirdiniz sayın jako.. şahsen rahat değilim nedense..
gözüm ben zaten maldayım.. senin şu 2008 krizini baz alarak yaptığınanaliz de tutmadı bak.. dedim o analizinin altına bu sayımın tutmayabilir sayın altnygt diye.. sana iki sene öncede söyledim bu işi bilmiyorsun diye..
Yaptığımız tahmindir. Daha somut tahminler yapabilmek için hesaplamalar yapıyoruz. Ama sonuçta bu da bir tahmindir.
Doğru düşünmek, üç boyutlu düşünmek, çevresel faktörleri de hesaba katarak düşünmek başarı şansını yükseltir.
Amerikan borsasına baktım ve doğru düşündüğüme inancım arttı. Amerikan borsasında trend bitmiş, bu coşkulu yükselişi fren mesafesinde bir coşku. Kontrolsüz bir coşku.
Çarşamba gününden itibaren düzeltme bekliyorum. Salı da olur. Hesabıma uyar.
Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...
Yer İmleri