Bilgisayarýmdaki Sorunlar
Bilgisayarýmdaki Sorunlar
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
þu baþbelasýndan ne ile kurtulabilirim
sanýrým Powershell eskiden Dos olarak kullandýðýmýz COMMAND.COM
sürekli tehdit kaldýrýldý diye uyarýyar ama tekrar tekrar geliyor
Silmemede izin vermiyor.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yeni forumda epey fire vereceðiz anlaþýlan eski üyelerden.
Üye sayýsýnýn büyük kýsmý zaten faal olmayan üyelerden oluþuyordu.
Bu tamam.
Ama popüler ve yetenekli simalarýn gitmesi büyük kayýp.
Son düzenleme : i-ked; 23-02-2017 saat: 22:37.
Forum Kurallarý
Hayat bazen çok cimridir.
Ýnsanýn yeni bir duygu tatmaksýzýn günler, haftalar, aylar hatta yýllar geçirdiði olur.
Teþekkürler
Malwarebytes diye bir prg indiriyorum deniyelim bakalým temizleyecek mi?
iþin ilginç tarafý ES-ET virüs prg var
buluyor ama temizledim diyor temizlemiyor.
daha ilginci ise
Windows Defender i aktif edersem virüs tarama yaparken bilgisayarý mavi ekran hatasýna düþürüyor.
büyük ihtimal bu dosyaya takýldýðýnda oluyor diye düþündüm ve defenderi kapattým.
Combo fix oneririm.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri