Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
4,40 10% 345,17 Mn 4,20 / 4,40
9,46 10% 1,47 Mr 9,00 / 9,46
4,07 10% 350,30 Mn 3,91 / 4,07
43,60 9.99% 141,64 Mn 39,70 / 43,60
660,50 9.99% 361,34 Mn 660,50 / 660,50
3,43 -9.97% 1,04 Mr 3,43 / 3,62
165,50 -9.96% 1,66 Mr 165,50 / 180,00
10,07 -9.93% 1,70 Mr 10,07 / 11,50
122,30 -9.14% 2,86 Mr 121,40 / 147,80
44,68 -8.7% 425,58 Mn 44,06 / 44,88
3,65 3.69% 18,21 Mr 3,52 / 3,69
42,24 2.38% 11,76 Mr 41,34 / 43,72
101,30 -1.94% 7,94 Mr 97,70 / 104,40
308,25 -0.88% 7,72 Mr 306,25 / 309,50
340,75 4.52% 7,68 Mr 331,75 / 345,00
21,32 4.2% 1,06 Mr 20,72 / 21,56
75,60 0.47% 7,57 Mr 74,20 / 75,80
436,25 1.81% 7,54 Mr 425,00 / 438,75
340,75 4.52% 7,68 Mr 331,75 / 345,00
782,50 -0.95% 2,71 Mr 778,50 / 792,00
100,80 1.66% 443,62 Mn 99,00 / 101,10
115,30 0.96% 199,02 Mn 112,60 / 116,60
436,25 1.81% 7,54 Mr 425,00 / 438,75
36,16 3.14% 214,30 Mn 35,10 / 36,34
11,16 -0.36% 392,68 Mn 11,13 / 11,44
88,70 2.31% 681,07 Mn 86,55 / 90,30

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 5/9 ÝlkÝlk ... 34567 ... SonSon
Arama sonucu : 72 madde; 33 - 40 arasý.

Konu: Bilgisayarýmdaki Sorunlar

1.  Alýntý Originally Posted by Koray Yazýyý Oku
    Youtube'tan uzun süreli müzik kayýtlarýný abone olmadan yüksek kalite MP3 formatýnda indirebileceðim link arýyorum,
    (Kullandýðým bir kaç link var fakat ya 10 Dk'dan uzun olanlara izin vermiyor yada abonelik istiyor)

bilen var mý ?
    Jdownloader2 programýný kurunuz:
    http://jdownloader.org/jdownloader2
    Programý çalýþtýrýnýz. Ýstediðiniz youtube sayfasýna girip linkini program açýkken cut yapýnýz. Linki alýp linkler bölümüne atacaktýr.
    Burada klasöre girerseniz format vesaireyi belirleyebilirsiniz. Daha sonra hepsini indir yapýp devam edebilirsiniz. Ben birkaç gigabyte indiriyorum bu programla.
    Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.

2.  Alýntý Originally Posted by Erasure Yazýyý Oku
    tavsiyelerinize teþekkür ederim,
    Türkiye'de yaþamýyorum, Cezayir'de küçük bir þehirdeyim ve burasý internet konusunda çok çok geride.
    þirkete saðlanan internet ile yetiniyorum.

Türkiye'de zaten 100mbps'lik baðlantým var, onu özlüyorum. Yýllýk izinlerde acýsýný çýkartýyorum.
    Buradaki fiyatlarý da vereyim. 10GB lýk paket 5000 dinar yani 103 tl civarýnda.
    Bu normal internet deðil, 4.5G'li bir sistem ancak hýzý çok dalgalý ve çoðu zaman aþaðý iniyor.
    Türkiye'deki LTE sistemlerinden daha kötü, yeni kurulduðundan talepler yeterli de gelmiyor olabilir.

Merhaba kardeþim...
    Uzun zamandýr görünmüyordun,(veya ben denk gelmiyordum) demek ki Sibirya'dan Cezayir'e geçmek baya zaman alýyormuþ...Acayip bir kutup soðuðundan acayip bir sýcaða geçmiþsin...Ýþ hayatý iþte...Ne zaman nerede olacaðýn belli olmuyor...Allah kolaylýk versin...

Þimdi sadede geleyim...Gerçi çoktandýr forumlarda,diðer ortamlarda araþtýrýyorum ama bir de sana sormak istedim...
    Masaüstü makinam bir süredir reset atýp duruyor,bir iki yere gösterdim ramlara falan baktýlar,sýcaklýða baktýlar bulamadýlar...Ben de yeni bir masaüstü almaya karar verdim...
    Senin marka veya model konusunda "þunu al bunu alma" þeklinde bir bilgin,tecrüben varsa memnun olurum...
    Kolay gelsin,sevgiler...

3.  Alýntý Originally Posted by makinist Yazýyý Oku
    Merhaba kardeþim...
    Uzun zamandýr görünmüyordun,(veya ben denk gelmiyordum) demek ki Sibirya'dan Cezayir'e geçmek baya zaman alýyormuþ...Acayip bir kutup soðuðundan acayip bir sýcaða geçmiþsin...Ýþ hayatý iþte...Ne zaman nerede olacaðýn belli olmuyor...Allah kolaylýk versin...

Þimdi sadede geleyim...Gerçi çoktandýr forumlarda,diðer ortamlarda araþtýrýyorum ama bir de sana sormak istedim...
    Masaüstü makinam bir süredir reset atýp duruyor,bir iki yere gösterdim ramlara falan baktýlar,sýcaklýða baktýlar bulamadýlar...Ben de yeni bir masaüstü almaya karar verdim...
    Senin marka veya model konusunda "þunu al bunu alma" þeklinde bir bilgin,tecrüben varsa memnun olurum...
    Kolay gelsin,sevgiler...

maalesef internet sorunu çok fazla, hisse.net'e girmeyi býrakýn, normal emailleri bile okumak eziyet
    haline geldi. Evde 50 mbps'lýk baðlantýyý býrakýp da burada 10 kb'a düþmek kadar berbat bir þey yok.
    Öte yanda hisse iþi neredeyse durdu. Bitcoin iþine daldým. Aslýnda bir bölüm açýp bilgileri paylaþmak lazým.
    Epeyce deneyim sahibi oldum ama bitcoin, litecoin vs Türkiye'de sýnýrlý iþler.

Neyse sizin soruna döndersem; bu tip resetlemeler birçok sebebe baðlý, ilk sýkýntýlar ram'lerden olur.
    Farklý ram markalarý, hýzlarý, büyüklükleri vs zamanla sorun yaratabiliyor. Buna baðlý olarak
    iþletim sisteminin güncel kalmasý ve yeni iþletim sistemine karþýlýk donanýmýn geri kalmasý da
    olasý etkenlerden. Bir de elektronik cihazlarda belli bir ömür var. Bir süre sonra iflas edebiliyor.

Ben notebook hariç masaüstünü hep topluyorum. Ama konuyu fazla bildiðimden parça seçmek,
    bir araya getirmek zor olmuyor. Bu gibi durumlarda anakart ilk önce seçiyorum. Tabii iþlemci
    fiyatý da bir kriter, ne yapacaðýnýza baðlý olarak seçeceðiniz iþlemci önemli, eðer günlük kullaným
    için istiyorsanýz, ileriye dönük olarak core i7 seçilebilir, bunlarýn da 1151 ayaklý modellerinin
    size göre ekonomik olaný önerilebilir.

Anakart bu ayak sayýsýna göre seçilmeli; usb 3.0 ve 3.1'li modeller seçilebilir.
    Tercihim m2'li SSD destekli bir kart olsun. m.2 SSD alýrsanýz hýzý iyi bir sisteminiz olur.
    Ram'i 16GB'den aþaðý almamanýzý öneririm ama 8'de iþ görür, bunu da anakarttaki tipe göre
    seçmeniz lazým. Ben ram için corsair, kingston alýyorum. Stabil sorunsuz markalar.
    Anakart için asus kullanýyorum ama gigabyte'da tercih ediyorum.

Grafik kartý için eðer oyun oynamacaksanýz, çok fazla para vermeyin. Yanýmdaki notebook 8 yýllýk ve
    bununla izlemediðim film çalýþtýrmadýðým program yok. Ama After Effects ve CAD programlarýnda
    makina bayýlýyor. Bununda farkýndayým.

Þöyle bir önerim var. Yukarýda yazdýklarýma benzer linkler gönderin, ben iyi yada kötü gibi öneride
    bulunayým. Zira çok marka var ve seçim yapmanýz zor. tabii bütçe iþi önemli, zira bir çok parçanýn
    fiyatý kur'dan dolayý çok arttý. Özellikle ekran kartlarý epeyce yükselmiþ. Ýndirimlere denk gelerek
    parçalarý da toparlamak da mümkün, bunu ben sýkça yaparým.

Hemen cevap veremeyebilirim. Ýnternet çalýþtýkça zaman zaman bölümü kontrol edeceðim.

4.  Alýntý Originally Posted by Erasure Yazýyý Oku
    maalesef internet sorunu çok fazla, hisse.net'e girmeyi býrakýn, normal emailleri bile okumak eziyet
    haline geldi. Evde 50 mbps'lýk baðlantýyý býrakýp da burada 10 kb'a düþmek kadar berbat bir þey yok.
    Öte yanda hisse iþi neredeyse durdu. Bitcoin iþine daldým. Aslýnda bir bölüm açýp bilgileri paylaþmak lazým.
    Epeyce deneyim sahibi oldum ama bitcoin, litecoin vs Türkiye'de sýnýrlý iþler.

Neyse sizin soruna döndersem; bu tip resetlemeler birçok sebebe baðlý, ilk sýkýntýlar ram'lerden olur.
    Farklý ram markalarý, hýzlarý, büyüklükleri vs zamanla sorun yaratabiliyor. Buna baðlý olarak
    iþletim sisteminin güncel kalmasý ve yeni iþletim sistemine karþýlýk donanýmýn geri kalmasý da
    olasý etkenlerden. Bir de elektronik cihazlarda belli bir ömür var. Bir süre sonra iflas edebiliyor.

Ben notebook hariç masaüstünü hep topluyorum. Ama konuyu fazla bildiðimden parça seçmek,
    bir araya getirmek zor olmuyor. Bu gibi durumlarda anakart ilk önce seçiyorum. Tabii iþlemci
    fiyatý da bir kriter, ne yapacaðýnýza baðlý olarak seçeceðiniz iþlemci önemli, eðer günlük kullaným
    için istiyorsanýz, ileriye dönük olarak core i7 seçilebilir, bunlarýn da 1151 ayaklý modellerinin
    size göre ekonomik olaný önerilebilir.

Anakart bu ayak sayýsýna göre seçilmeli; usb 3.0 ve 3.1'li modeller seçilebilir.
    Tercihim m2'li SSD destekli bir kart olsun. m.2 SSD alýrsanýz hýzý iyi bir sisteminiz olur.
    Ram'i 16GB'den aþaðý almamanýzý öneririm ama 8'de iþ görür, bunu da anakarttaki tipe göre
    seçmeniz lazým. Ben ram için corsair, kingston alýyorum. Stabil sorunsuz markalar.
    Anakart için asus kullanýyorum ama gigabyte'da tercih ediyorum.

Grafik kartý için eðer oyun oynamacaksanýz, çok fazla para vermeyin. Yanýmdaki notebook 8 yýllýk ve
    bununla izlemediðim film çalýþtýrmadýðým program yok. Ama After Effects ve CAD programlarýnda
    makina bayýlýyor. Bununda farkýndayým.

Þöyle bir önerim var. Yukarýda yazdýklarýma benzer linkler gönderin, ben iyi yada kötü gibi öneride
    bulunayým. Zira çok marka var ve seçim yapmanýz zor. tabii bütçe iþi önemli, zira bir çok parçanýn
    fiyatý kur'dan dolayý çok arttý. Özellikle ekran kartlarý epeyce yükselmiþ. Ýndirimlere denk gelerek
    parçalarý da toparlamak da mümkün, bunu ben sýkça yaparým.

Hemen cevap veremeyebilirim. Ýnternet çalýþtýkça zaman zaman bölümü kontrol edeceðim.

Çok teþekkür ederim kardeþim...Bunca iþinin arasýnda ve bu internet yokluðunda hemen cevap verdiðin için...
    Ýþin rast gitsin,her þey gönlünce olsun...
    Ben de yukarýda verdiðin bilgiler ýþýðýnda ufaktan parçalara bakayým bakalým nasýl bir sonuç çýkacak...

5. makinist abi amd ryzen iþlemci. onboard ekran kartý olan bir anakart. 8 gb ram. 500gb ssd depolama için ise 1 TB hdd yeter. fazla para verme bence. ha uzay bilimi yapýyorum dersen o baþka.
    Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.

6. bana þu pc reklam olarak çýkýyor mesela:
    http://urun.n11.com/masaustu-bilgisa...n=criteo_genel

7.  Alýntý Originally Posted by makinist Yazýyý Oku
    Çok teþekkür ederim kardeþim...Bunca iþinin arasýnda ve bu internet yokluðunda hemen cevap verdiðin için...
    Ýþin rast gitsin,her þey gönlünce olsun...
    Ben de yukarýda verdiðin bilgiler ýþýðýnda ufaktan parçalara bakayým bakalým nasýl bir sonuç çýkacak...

diðer mesajdaki linke bir baktým da; fazla pahalý bir cihaz, ayný adreste HP, DELL ve Asus'da çok güzel modelleri var.
    bir çoðu linkteki modelin yarý fiyatýna, ben olsam bunlardan birisini seçer, buna bir de güzel IPS panele sahip 24" ekran alýrdým.

Ekraný da olan Asus'un þu masaüstü gayet tatminkar, bir çok kullanýcýnýn iþini görecektir.
    3000 tl seviyesinde bir fiyata sahip ancak sadece iþlemci epey bir para tutuyor.

http://urun.n11.com/masaustu-bilgisa...tt5y-P59727691

Ama rakamlar çok artmýþ, güzel bir þey alayým dediðinizde hatýrý sayýlýr bütçe ayýrmak gerekiyor.
    Bir bilgisayara servet ödenir hale geldi. Özellikle ekran kartlarý -iyice olanlar- 1500 tl ve üstüne çýkýyor.

Bu arada markalý bir masaüstü alýrsanýz; parça uyumsuluðu veya benzer sorunlarý yaþamazsýnýz.
    Aslýnda iyi markalarda bu sorun yok ama yine de saðý solu belli olmuyor

8.  Alýntý Originally Posted by Happy Yazýyý Oku
    makinist abi amd ryzen iþlemci. onboard ekran kartý olan bir anakart. 8 gb ram. 500gb ssd depolama için ise 1 TB hdd yeter. fazla para verme bence. ha uzay bilimi yapýyorum dersen o baþka.
     Alýntý Originally Posted by Happy Yazýyý Oku
    bana þu pc reklam olarak çýkýyor mesela:
    http://urun.n11.com/masaustu-bilgisa...n=criteo_genel
     Alýntý Originally Posted by Erasure Yazýyý Oku
    diðer mesajdaki linke bir baktým da; fazla pahalý bir cihaz, ayný adreste HP, DELL ve Asus'da çok güzel modelleri var.
    bir çoðu linkteki modelin yarý fiyatýna, ben olsam bunlardan birisini seçer, buna bir de güzel IPS panele sahip 24" ekran alýrdým.

Ekraný da olan Asus'un þu masaüstü gayet tatminkar, bir çok kullanýcýnýn iþini görecektir.
    3000 tl seviyesinde bir fiyata sahip ancak sadece iþlemci epey bir para tutuyor.

http://urun.n11.com/masaustu-bilgisa...tt5y-P59727691

Ama rakamlar çok artmýþ, güzel bir þey alayým dediðinizde hatýrý sayýlýr bütçe ayýrmak gerekiyor.
    Bir bilgisayara servet ödenir hale geldi. Özellikle ekran kartlarý -iyice olanlar- 1500 tl ve üstüne çýkýyor.

Bu arada markalý bir masaüstü alýrsanýz; parça uyumsuluðu veya benzer sorunlarý yaþamazsýnýz.
    Aslýnda iyi markalarda bu sorun yok ama yine de saðý solu belli olmuyor

Çok teþekkürler... Bilgiler ýþýðýnda deðerlendirme yapýyorum...Ýnþallah güzel bir makina alacaðým sizlerin sayesinde...

Sayfa 5/9 ÝlkÝlk ... 34567 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •