Evet rüya bitti demiştim , şimdi nereden alsak , 39 danmı , yoksa 13 denmi , bu ambargo zorlayacak kolayı ,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet rüya bitti demiştim , şimdi nereden alsak , 39 danmı , yoksa 13 denmi , bu ambargo zorlayacak kolayı ,
Öte yandan 2 nci çeyrekte 9 milyar civarı kâr açıklamıştı. 3 ncü çeyrekte 14 milyar civarı kâr açıklayarak başarılı bir yönetim göstermiş. Borçlarda da belirgin bir azalma olması pozitif görünüm veriyor.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Şu ekonomik darboğazda, 3 ncü çeyrek bilançoda 14 milyar liranın üstünde kâr açıklamış, geçen seneki 3 ncü çeyreğe göre kıyaslandığında net kârda sadece % 3 bir azalma görünüyor. Bana göre şu anki ortamda çok iyi bilançosu var.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yabancı oranında azalma yok yüzde 81 civarı gibi
Birileri aşağıdan mal toplamak için bilanço açıklanmasını fırsat bilip aşağı bastı. Başarılı bilançoyu sanki başarısız gibi algılatmaya çalışıyorlar. Toplasın ağalar bakalım, bize beklemek düşer
Düştüğü gibi çıkar . Bist te kar eden şirket oldukça az .
TTRAK AEFES CCOLA AGHOL TTRAK vs ...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri