Sayfa 23/280 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 2234 madde; 177 - 184 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

1. Kapanisa dogru cok yuklu satis oldu. Sebebini ben de merak ettim dogrusu

2.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    arkadaşta biraz kıskançlık sezdim. alttan alamadı heralde. ytd.
    Sn.seenturk, bu yorumundan dolayı sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.yatırım tavsiyesidir.

3.  Alıntı Originally Posted by ondrgsh Yazıyı Oku
    Mantıklı yazılar üzerine paylaştığım grafiği siliyorum arkadaşlar,bol kazançlar hepinize..saygılar.
    arkadaşım sen mantıklı yazılar üzerine diye giriş yaparsan söze burdakilerin ne yapmasını bekliyorsun. uslup düzgün olmalı. ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    arkadaşım sen mantıklı yazılar üzerine diye giriş yaparsan söze burdakilerin ne yapmasını bekliyorsun. uslup düzgün olmalı. ytd.
    Uzatmayalım,Saygılar.

5. sen o yazdığınla burdaki arkadaşlara ve bana (bende yazıyorum çünkü) hakaret ediyorsun. uslup düzgün olursa uzatılacak bir konuda olmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    sen o yazdığınla burdaki arkadaşlara ve bana (bende yazıyorum çünkü) hakaret ediyorsun. uslup düzgün olursa uzatılacak bir konuda olmaz.
    Ben hakaret etmedim.(Bazen he deyip geçmek gerek -bundan sonra yazdıklarınıza cevap verilmeyecektir- boş yere 10 mesaj için kusura bakmayın başlık sakinleri.)

7. zaten tahmin ediyorduk bunları. hisse 4 tl.lere yaklaşınca ortaya çıktılar. buralar dutluk iken nerdeydin.

8. sn. mausolos bu arkadaş bir grafik atmıştı. siz bir inceleyebilirmisiniz yazmıştım. bu yazım iptaldir bilginize. arkadaşın niyeti belli.

Sayfa 23/280 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •