Sayfa 347/1006 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Vob 24

1. dolar 3,75 oldu fazla gitti gibi geliyor bana

fx piyasasında 3,75 üzerinden shortlamayı başardım bakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Yaw benim derdim abd degil. Uzun süredir ingiltereden hiç ses çıkmıyor. Hiçbirşeye müdahil olmuyor. Hiçbir yerde adı geçmiyor...

Bence dünyayı yönetenler tarafından abd ye verilen görev ingiltereye geri devredilebilir. 2. Dünya savasindan sonra malum konumlar degismisti...
    Haberturk'de Öteki gündem tekrarı var, girişi İngiltere öne çıkacak şeklinde oldu. Bakalım ne diyecekler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    ABD'de neler oluyor neden ohal ilan edildi iç savaş mı çıkıyor?

ABD'de neler oluyor? Neden ohal ilan edildi ? ABD'de ırkçı gruplar arasında iç savaş mı çıkıyor? İşte ABD'de son durum. ABD'nin Virginia eyaletine bağlı Charlottesville'de Konfederasyon ordusunun komutanının heykelinin kaldırılacağı planını öğrenen ırkçı grupların başlattığı vahim görüntülere sahne oldu. Protestolar çıkan olayların şiddeti artmaya devam ediyor.

http://www.internethaber.com/abdde-n...si-1799911.htm
    Sayın Arkadaşım siz de mi trolsünüz?
    İki aylık haberi neden yeni izlenimi vererek aktarıyorsunuz?

4. Bu hareket stop patlatmada degilse yarin full malda olan biri olarak sanirim hic ekran acmayacagim ekrana kafa atmamak icin)
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.4473 u gördü euro/tl

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

düzeltiyorum sabah 4 tl olurmu ytd.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Alternatif enerji kaynağını bulan dünyada 2 ülke var. ABD ve İNGİLTERE
    Dışarıya dönük enerji sorununu çözen bu 2 ülke artık dünya siyaset ve jandarma görevinden çekilmiştir.
    1-2 yıldır dünyamız şu ana kadar sahipsizdir ve böyle kalacaktır.
    Abd ve ingilterenin müşterek aldıkları karar ile önümüzdeki yıllarda duvarları yükseltip kendi kendine yeten
    ülke konumuna doğru ilerleyişlerini dünya olarak hep beraber izleyeceğiz.
    Özellikle sahipsiz kalan ortadoğu cografyasında akla hayale gelmeyen problemler ve
    çatışmalar eksik olmayacak bana göre. Sınır değişikliklerinden tutun, açlık, göç, susuzluk ve fakirlik ile
    boğuşurken birde üstüne çatışma ve savaşların eksik olmayacağı en az 100 yıllık bir dönemin başındayız.
    Allah sonumuzu hayır getirsin.x
    ABD ve İNGİLTERE YOK ARTIK
    Dünya siyaset sahnesinde değiller ve hiç bir bölgeye artık müdahil olmayacaklarını beyan etmişlerdir.
    Tony Blair in 2 yıl önce günah çıkartarak dünya medyasına verdiği mesaj çok önemliydi ve
    o mesajdan sonra İngiltere brexitle birlikte o da kendi dünyasına çekildi.
    Yaşayıp göreceğiz. Yaşamadan olmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    dolar 3,75 oldu fazla gitti gibi geliyor bana

fx piyasasında 3,75 üzerinden shortlamayı başardım bakalım.
    Peki euro damı fazla gitti

Sayfa 347/1006 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •