dolar 3,75 oldu fazla gitti gibi geliyor bana
fx piyasasında 3,75 üzerinden shortlamayı başardım bakalım.![]()
dolar 3,75 oldu fazla gitti gibi geliyor bana
fx piyasasında 3,75 üzerinden shortlamayı başardım bakalım.![]()
Bu hareket stop patlatmada degilse yarin full malda olan biri olarak sanirim hic ekran acmayacagim ekrana kafa atmamak icin)
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
4.4473 u gördü euro/tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
düzeltiyorum sabah 4 tl olurmu ytd.
Alternatif enerji kaynağını bulan dünyada 2 ülke var. ABD ve İNGİLTERE
Dışarıya dönük enerji sorununu çözen bu 2 ülke artık dünya siyaset ve jandarma görevinden çekilmiştir.
1-2 yıldır dünyamız şu ana kadar sahipsizdir ve böyle kalacaktır.
Abd ve ingilterenin müşterek aldıkları karar ile önümüzdeki yıllarda duvarları yükseltip kendi kendine yeten
ülke konumuna doğru ilerleyişlerini dünya olarak hep beraber izleyeceğiz.
Özellikle sahipsiz kalan ortadoğu cografyasında akla hayale gelmeyen problemler ve
çatışmalar eksik olmayacak bana göre. Sınır değişikliklerinden tutun, açlık, göç, susuzluk ve fakirlik ile
boğuşurken birde üstüne çatışma ve savaşların eksik olmayacağı en az 100 yıllık bir dönemin başındayız.
Allah sonumuzu hayır getirsin.x
ABD ve İNGİLTERE YOK ARTIK
Dünya siyaset sahnesinde değiller ve hiç bir bölgeye artık müdahil olmayacaklarını beyan etmişlerdir.
Tony Blair in 2 yıl önce günah çıkartarak dünya medyasına verdiği mesaj çok önemliydi ve
o mesajdan sonra İngiltere brexitle birlikte o da kendi dünyasına çekildi.
Yaşayıp göreceğiz. Yaşamadan olmaz.
Yer İmleri