Sayfa 74/591 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 585 - 592 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Önceden 3-5 kişi vardı,onlar da sattılar sanırım,bir sen bir de ben kaldık adnan...yakında senden fazla senedim olacak...

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bugün itibariyle de aranıza geri dondum. Geçtiğimiz yaza kadar beni epey yoran kıymetli Ege'ye fiyatın uygun yerlere gelmesi nedeniyle büyük umutlarla dönmüş bulunuyorum. Bu sefer bu kadar uzun oyalanmamak umidiyle. Blanco beklentim iyi hadi
    hayırlısıyla biraz yol alalim 😉

2. Hoşgeldin,umarım uğurlu gelirsin ve hem kendin hem bizler kazanırız

3.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Hoşgeldin,umarım uğurlu gelirsin ve hem kendin hem bizler kazanırız

Inşallah hep beraber güzel kazançlar elde ederiz. Geçtiğimiz sefer beni çok yormustu ama sonunda şükür güzel karla çıktım. Şirket performansı oldukça iyi bu sene. Tek korkum güncel olaylara binaen endeksin verdiği sert tepkiler. Bu hafta kritik bir yerde kapadı. Önümüzdeki haftayı da kazasız atlatirsak inşallah iyice Blanco havasına gireriz.

4. Olağan yıllarda 3.çeyrek seramiklerin en iyi dönemidir,2016/09a göre %100 kar artışı sürpriz olmaz.Önceki zayıf bilançolarda 5,09 gören fiyat şimdi 4,23..%100 kar artışı gerçekleşirse cazip prim potansiyelli..

5.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Olağan yıllarda 3.çeyrek seramiklerin en iyi dönemidir,2016/09a göre %100 kar artışı sürpriz olmaz.Önceki zayıf bilançolarda 5,09 gören fiyat şimdi 4,23..%100 kar artışı gerçekleşirse cazip prim potansiyelli..
    Ben de 9 aylık karı 40 milyon ve üzeri,yani söylediğiniz gibi geçen yıla göre %100 civarı artış bekliyorum...

6. Ben de yıl sonu toplam karı 2015 rekor karının üstünde bekliyorum. Var mı arttiran? 😂

7.  Alıntı Originally Posted by Hamitali Yazıyı Oku
    Ben de yıl sonu toplam karı 2015 rekor karının üstünde bekliyorum. Var mı arttiran? ��
    Önce 2017/09 bilançosunu görelim,yeni rekor normali..büyük yatırım bahanesi de kalmadı temettüden yana son 2 yılı telafi etmeli.

8. haftalık takas imkanı olan koyabilirmi arkadaslar,fon larmı satıyor.Maluk ulusal 100 endeksinden cıkartıldı.[bu
    sebeblemi satıs geliyor yoksa bilanço zayıf mı gelecek[/B]
    Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 74/591 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •