Sayfa 759/1006 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Vob 24

yarın ne mi olacak ?

Evet, tahmin ettiğiniz gibi yine bamya var

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence yarın piyasalar kapanmadan istifa etmesi yerinde olur.

Şu an ortalığı karıştırma yeteneği ve donanımına sahip az sayıda kişiden biri.

29 Ekim törenine de katılayım vs ile işi yokuşa da sokabilir.

Geçen ay adamlar anket yaptırdı ve maksimum oy alabilmek için bazı değişiklikler yapılması gerektiğini gördü, Melih Gökçek hak ediyor veya etmiyor ama kamuoyu dediğimiz şeyin önüne bir kaç kurban vermek gerekiyor. Niğde, Balıkesir, Bursa yeterli etki yapmaz bence, Topbaş da yıpranmıştı. Davutoğlu da "batırdın hoca" deyip gönderilmişti.

Metal yorgunluğundan ziyade yüz eskimesi var bence.
    AKP genel başkanı istifa etsin, kimse onun kadar ekranlarda meydanlarda görülmedi, en büyük yüz eskimesi onda...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

kaşıntı başlamış yine birilerinde..

kaşırız sorun yok. sakın kader demeee sen kendin kaşınıyon

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    benim paylaşımlarımdan bunumu anlıyorsunuz daha önce açıklamıştım ama bir daha belirteyim. paylaşımlarımdan istifade edenler var diye düşünüyorum bu sebeple her türlü ekonomiyi ilgilendiren siyasi, güncel, global, hisse ve jeopolitik paylaşımlarım birilerine muhakkak yardımcı oluyordur.

gelelim borsa ile ilişkisine benim bakış açım temel teknik indikatör vs. ne olursa olsun hiç birine inanmayan fakat zamanı geldiğinde sırasıyla hepsine uyan borsamız olduğu için ve türkiyeninde başı .okun içinde olduğu için düşürende çıkaranda şuan haberler yani temel analiz.

ayrıca burada bana verilen bir görev olsaydı 10 günde bir ceza almazdım yönetimden beni bilen bilir bilmeyende öğrenmeye çalışsın.
    Ben faydalanıyorum paylaşımlarınızdan. Haber etkidir, piyasa haberlere tepki verir. Haberin boyutuna göre de tepkinin boyutu olur. Bizim iç haberler bu aralar evet silik, küçük çaplı (ki bence aman böyle olsun, piyasamız yoğun gündemden bir nebze nefes alıyor, kendi iç dinamikleri ile hareket ediyor) ama bu demek değil ki haber ile piyasa arasında bir bağ yok. Birkaç gündür sınır ötesi harekat, dış ülkeler ile yapılan kavgalar vs gündemden düştüğü için hem borsa rayına oturdu, hem de dolar 3.68'lerden 3.65'lere geldi. Kötü mü?

aslında ben de haberle iş yapıyorum,

seans içi özellikle Adana yerel haberlerini okuyorum, aksiyon hiç eksik olmuyor

Aklıma gelen bir örneği vereyim : kaçak et kesen adanada bir yere baskın yapılıyor, 16 tane at var kesim bekleyen. Yakalananlar şöyle diyor: bunları niz yiyeceğiz. 5 kişi 16 atı yiyecekmiş.

gülüp, seansa devam ediyorum

6.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Birkaç gündür sınır ötesi harekat, dış ülkeler ile yapılan kavgalar vs gündemden düştüğü için hem borsa rayına oturdu, hem de dolar 3.68'lerden 3.65'lere geldi. Kötü mü?
    Piyasayı yapan şu haber önemli derse o önemsenir, önemsiz derse önemsizdir. Çuvallarla iç dış kötü haber var ama tüm dünya kırmızıyken +1.40 kapattı.

Tek iyi haber Kılıçdaroğlu yalan söylemiş, 5 bin ton ithal et besmeleli kesim olacakmış.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by ilkerx Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlü olanın haklı olduğu bir dünyada yaşıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyada adalet yok. Güçlü olanın haklı olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Varil bombalarını kullanıldığı dünyada yaşamak bizim için züldür"dedi.

ABD'ye de sert tepki gösteren Erdoğan, "ABD'de rezidansa geçerken orada PKK'lılar ve FETÖ gösteri yapıyor. Orada gözaltına alınan 2 PKK'lı sonra serbest bırakıldı. Ama orada gözaltına alınan vatanseverler hala içeride. Benim 13, eşimin de 2 koruması hakkında gözaltı kararı çıkıyor. Ve bunların içinde ABD�yi görmeyen de var. Ya ölür müsün öldürür müsün? Bu nasıl iş, bu nasıl adalet, buna ben isyan ediyorum"diye konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/cumhurbas...yaset-2540178/
    Ama yani sen ABD'yi kendin gibi mi zannettin, her göstericiye dayak atsınlar. Yani empati yapıyorum yine olmuyor. Empati söyle başlıyor, hadi diyelim ki ABD'deki adamlar terörist (ki alınlarında terörist yazmıyor) o yüzden gösteri yapmaları sence doğru değil. Peki tamam. İyi de Soma'da 300 madenci öldü, ölenlerin yakınları gösteri yaptı, ve Soma AKP'ye oy vermiş bir ilçe. Oradaki göstericiyi AKP'li müsteşar tekmeledi. Bunu nasıl izah edeceksin. Eskişehir'de sokakta dövülerek öldürülen genç? Yargılaması ve infazı sokakta mı yapılıyor insanımızın?
    Son düzenleme : PakBaris; 19-10-2017 saat: 21:52.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    aslında ben de haberle iş yapıyorum,

seans içi özellikle Adana yerel haberlerini okuyorum, aksiyon hiç eksik olmuyor

gülüp, seansa devam ediyorum
    Sizin klasınıza da Adana haberlerini takip etmek yakışırdı zaten.

Sayfa 759/1006 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •