Söyleyecek anlamlı birşeyleri olanlar yazmalı susup sadece okumanın kimse bir faydası yok boş konuşmanında aynı sekılde bir işe yaradığı yok.
Yaptıgınız yatırıma önem veriyorsanız okumak araştırmak öğrenmek zorundasınız.
Okuyacak vaktiniz yoksa veya okumaya üşeniyorsanız para kazanmayı ummanızda hayalcilik olacaktır.
Tv ye bağlı kriter zaten yeterince irdelendi ve anlaşıldı bu cepte bu konunun tartısılması benimde hoşuma gitmiyor.
Denemek isteyenlerde hali hazırda alıyor TV yi buna göre 3 ayda bir portfoyu değiştirerek geçrek piyasada ne oldugunu görecek bu mesele anlaşıldı ise geçiyoruz artık.
BU noktadan sonra ne yapmalıyız. Topık görevini bitirdi mi ?
Bitirmedi hadi oturalım baska rasyolarla en iyi getiriyi bulalım...
Paylasın baska stratejileri ve getirilerini sonra bunada 2. portfoy diyelim. başka rasyolara baglı portfoyler cıkartalım. portfoyu de uzun vadede test edelim.
Bende size yardım olayım.
TV > 3 e baglı kriter ilk 5 hisseyi söyleyin excel aktarayım. gelecek 3 ayda tekrar tuşa basin yeni hisseleri k/z sini hesaplayıpğ koyalım.
Portfoy 2 diyeyim.
Atıyorum EFK > %20 bununda excele işleyip 3 ayda bir değişelim.
portfoy 3 diyelim
EFK > 20 + NET KAR > 20 Satışlar > 20 cıkan hisseleri soyleyın ektaralım excele.
Ve vesaire 20 tane hisse bile yapabiliriz. DRZİM hocam bunu senin yapman daha doğru olur topık sahibisin.
BÖylece gerçek piyasada hangi rasyolar ne kazandırmış hem bizim için hemde diğer insanlar için testini yapmış olursun.
Bunu beğenmedinizmi ne konuşalım ???????? TV yi yeterince konustuk geriye ne kaldı konusulacak ?
Ya topıgı kapatcaz yada baska stratejileri test etmek için portfoy olusturup test edeceğiz. ????
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri