Sayfa 118/215 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168 ... SonSon
Arama sonucu : 1717 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1. Kasım 12 gibi yeni bilançolar tamamlanınca hisselerdeki değişimi ve yeni hisseleri yazarım inşallah. Ben memnunum sistemin 3 haftalık getirisinden

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Sadece inan ve sorgulama!
    Bir sisteme inanıp yatırım yapılacaksa sorgulama yapılmalı. Bu sistemin back testi yapılabilirmi bilmiyorum. Eğer geçmişe dönük son 2 senelik şirketlerin verdiği temettulere ulasabilseydik, bu yapılabilirdi.

3.  Alıntı Originally Posted by Mann Yazıyı Oku
    Uzun zamandır, işyat, credwest temettü verimliliği en yüksek şirketler diye biliyorum. Son 5 yıllık performansları endeksin altında. Burada açıklanan yönteme göre bu hisselere mi yatırım yapılacaktı?

1-2 hisse ile performansı ölçülemez ama son 5 yıl için endekse göre getirisi yukarıda. Performansa temettüler dahil değil. Siz hangi endeks ile karşılaştırdınız? Gerçekten sorgulayın, inanmayın ve kendiniz hesaplayın.

4.  Alıntı Originally Posted by Mann Yazıyı Oku
    Bir sisteme inanıp yatırım yapılacaksa sorgulama yapılmalı. Bu sistemin back testi yapılabilirmi bilmiyorum. Eğer geçmişe dönük son 2 senelik şirketlerin verdiği temettulere ulasabilseydik, bu yapılabilirdi.
    İş yatırımın sitesinde ücretsiz olarak mevcut. Araştırın lütfen..

5.  Alıntı Originally Posted by flexy Yazıyı Oku
    İş yatırımın sitesinde ücretsiz olarak mevcut. Araştırın lütfen..
    Sayın flexy, arastırmadıgımı nerden biliyorsunuz. Isyatırım sitesinde temettu verimliligine gore en yüksek hisseler 2016 yılından itibaren 3 aylık dönemler halinde nasıl sorgulanıyor? 2016 ilk donem temettu verimliliği yuksek hisse sorgu linkini verirmisiniz zahmet olmazsa.

6. Yarın iş yatırımdan manuel elde ettiğim TV en yüksek hisselerden olusturdugum portföy un 3.ayi doluyor. İkinci dönem portföyü oluşturacağım. Yarın paylaşırım inşallah.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hayri71 Yazıyı Oku
    Yarın iş yatırımdan manuel elde ettiğim TV en yüksek hisselerden olusturdugum portföy un 3.ayi doluyor. İkinci dönem portföyü oluşturacağım. Yarın paylaşırım inşallah.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bekliyoruz sağolun!

8.  Alıntı Originally Posted by Mann Yazıyı Oku
    Sayın flexy, arastırmadıgımı nerden biliyorsunuz. Isyatırım sitesinde temettu verimliligine gore en yüksek hisseler 2016 yılından itibaren 3 aylık dönemler halinde nasıl sorgulanıyor? 2016 ilk donem temettu verimliliği yuksek hisse sorgu linkini verirmisiniz zahmet olmazsa.
    "Şirketlerin son 2 senelik verdiği temettülere ulaşabilseydik" dediğiniz için o sitede var dedim.

İlgili dönemlerdeki hisse başı temettü/kapanış fiyatı formülüne göre manuel hesaplamanız gerekiyor. Hazır bir linki yok maalesef.

Sayfa 118/215 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •