Sayfa 166/189 İlkİlk ... 66116156164165166167168176 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kayma değilde daha çok uzlaşma farkı ve son barda gelen sinyal.( hali ile sabah kaçtan açıldığı sistemin sinyali ile gerçekleşen fiyat farkı)

herzaman olmuyor ama bin küsür puan fark olması.

bu nedenle
    Sonunda ben de bulaştım bu kayma işine
    Bar kapanışı ile emir fiyatı arasındaki farklı hesaplayabilir hale getirdim raporlama modulünü.
    Birkaç gün oldu başlayalı. 1 ay cıvarında veri toplayıp işlem bazında ne kadar kaydığını yazarım burada.

Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Sonunda ben de bulaştım bu kayma işine
    Bar kapanışı ile emir fiyatı arasındaki farklı hesaplayabilir hale getirdim raporlama modulünü.
    Birkaç gün oldu başlayalı. 1 ay cıvarında veri toplayıp işlem bazında ne kadar kaydığını yazarım burada.
    Üstat bence hesap edilmesi gereken bir durum.

sisteme göre bin küsür fark var.

senelere vurunca absürd rakamlar çıkabilir düşüncesindeyim.

kayma neysede uzlaşma fiyatları farkı ve son bar sinyali özelikle çok etkiliyor.(gün bitimindeki son bar)

3.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Bitcoin'in yaratılması algoritmasına bağlı olarak çok uzun sürebiliyor. Önceden günlerden bahsediliyordu, şimdi saatlere düşmüş olsa bile anında işlem yapılamayacağı için sadece manuel trade edilebilir.
    bahsettiğiniz madencilik olayı ama hocam. biz tüccarız al-sat açısından sormuştum. Bir sınır yok bunda zaman olarak.

madencilikle de uğraşıyorum zaten fakat ticareti daha mantıklı benim içi artık.
    40K tl yatırım yapıp bir dostumun fabrikasındaki ucuz elektriği özel sayaç ile kullanıyorum. kasa başına 6 ekran kartı ve 6 kasa ile etherium kazıyorum. Ayda elektrik maliyetini çıkınca ortalama 1500$ dolar getirisi var şu anda bana.
    Fakat bunları bırakıp sadece al-sat işine odaklanacağım artık.Yüksek Volatilite, uzun süren trendler ile sistemciliğe uygun bir piyasa olduğunu düşünüyorum.

https://github.com/twobeeb/BitfinexA...er/BitfinexApi

örneğin en büyük marketlerden birisi Bitfinex ve yukarıdaki api lerle al-sat işlemleri yapılabilir gibi sanki ama biraz emek vermem gerekecek.Belki uğraşan vardır ve bilmediğim ideal gibi hazır bir platform olabilir diye düşündüm.

4.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    bahsettiğiniz madencilik olayı ama hocam. biz tüccarız al-sat açısından sormuştum. Bir sınır yok bunda zaman olarak.

madencilikle de uğraşıyorum zaten fakat ticareti daha mantıklı benim içi artık.
    40K tl yatırım yapıp bir dostumun fabrikasındaki ucuz elektriği özel sayaç ile kullanıyorum. kasa başına 6 ekran kartı ve 6 kasa ile etherium kazıyorum. Ayda elektrik maliyetini çıkınca ortalama 1500$ dolar getirisi var şu anda bana.
    Fakat bunları bırakıp sadece al-sat işine odaklanacağım artık.Yüksek Volatilite, uzun süren trendler ile sistemciliğe uygun bir piyasa olduğunu düşünüyorum.

https://github.com/twobeeb/BitfinexA...er/BitfinexApi

örneğin en büyük marketlerden birisi Bitfinex ve yukarıdaki api lerle al-sat işlemleri yapılabilir gibi sanki ama biraz emek vermem gerekecek.Belki uğraşan vardır ve bilmediğim ideal gibi hazır bir platform olabilir diye düşündüm.
    Soruyu yanlış anlamışım kusura bakmayın.
    Bitcoin benim risk algım nedeniyle uzak durduğum bir enstrüman.
    Peki altın piyasasına baktınız mı? Volatilite, uzun trendler orada da mevcut.

5.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Soruyu yanlış anlamışım kusura bakmayın.
    Bitcoin benim risk algım nedeniyle uzak durduğum bir enstrüman.
    Peki altın piyasasına baktınız mı? Volatilite, uzun trendler orada da mevcut.
    Evet riskli bir yanı var.Hatta kasım ayında bir varoluş krizi olabilir deniliyor.
    Altın piyasasını incelemedim hiç, bir göz atayım bunlarada

6.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    Evet riskli bir yanı var.Hatta kasım ayında bir varoluş krizi olabilir deniliyor.
    Altın piyasasını incelemedim hiç, bir göz atayım bunlarada
    Yaşar Hoca da bitcoin hakkında yorum yapmış:
    https://www.youtube.com/watch?v=jsrY...re=youtu.be&a=

1:10 - 3:42 arası...

7. Erhan bey Biraz geçiktim ama Geçmiş olsun Acil şifalar .

Sn Sistemci, grafik üzerindeki çizgi hhv9+llv9 /2 bir diğer adı ise donchian orta bant, tek başına kullanılamaz , Sn Kosa nın dediği "Çöpe at. Yada robota bağla bat." korkarımki doğru. kazandıysanız bile bu tesadüftür. aslında bu banta ilave olarak üst ve alt bantla beraber ve yanında en az bir oscilator ile kullanıp belki bir sonuç elde edersiniz. mantığı x periyoddaki en yüksek fiyatı geçerse al yada en düşüğü geçerse sat dır. orta bant yani sizin kullandığınız çizgi stop noktası olarak kullanılır.

sizde gerçekten merak ettiğim bir konuya değinmişsiniz , biraz anlatırmısınız etherium kazma olayını lütfen .

Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    Çağlar hocamın bahsettiği sorunu anladım, bunu düzeltmeden denemenin mantıksız olduğunu anladım..

Fakat temeldeki simple yöntem oldukça etkili ve kullandığım bir yöntem..
    Örneğin btc günlük grafikde bugün %6 kazandım aynı kodla.
    bu yöntemi ve hisse.net-ideal forumu adını tanımadığım birisinden ayaküstü bir sohbetde öğrendim.
    Bir süredir hisse ve btc de manuel kullanıyorum. geçmiş de yapamadığım karları yapmaya başladım fakat her zaman ekran başında olamıyorum bir şekilde sistemleştireceğim. Bu sistemi tanıyan arkadaş burayı okuyorsa bana ulaşsın lütfen

8.  Alıntı Originally Posted by drleo66 Yazıyı Oku
    Erhan bey Biraz geçiktim ama Geçmiş olsun Acil şifalar .

Sn Sistemci, grafik üzerindeki çizgi hhv9+llv9 /2 bir diğer adı ise donchian orta bant, tek başına kullanılamaz , Sn Kosa nın dediği "Çöpe at. Yada robota bağla bat." korkarımki doğru. kazandıysanız bile bu tesadüftür. aslında bu banta ilave olarak üst ve alt bantla beraber ve yanında en az bir oscilator ile kullanıp belki bir sonuç elde edersiniz. mantığı x periyoddaki en yüksek fiyatı geçerse al yada en düşüğü geçerse sat dır. orta bant yani sizin kullandığınız çizgi stop noktası olarak kullanılır.

sizde gerçekten merak ettiğim bir konuya değinmişsiniz , biraz anlatırmısınız etherium kazma olayını lütfen .

Hocam eth madenciliği detaylı bir konu tabi, sorunuz olursa yanıtlarım ayrıca ama aşağıdaki link de hemen hemen tüm bilgiler var gibi. Pratik de karlılık için 6-7 ayda yatırımı amorti ettiğini söyleyebilirim. Elbette geçmişe bakarak gelecek de birebir aynısı olur diyemeyiz ama daha iyisi olma ihtimalide yüksek gibi görünüyor.Ben yatırım yaptığımda ekran kartlar karaborsaydı, maliyetim yüksek oldu biraz ama şimdi daha uygun maliyetler söz konusu.

https://www.technopat.net/2017/06/28...iligi-rehberi/

Tek başına kullanmama konusunda haklısınız, mevcut haliyle repaint yaptığı da doğrudur. Fakat çöp olduğunu düşünmüyorum. Eğer bana herhangi bir sembol grafiğinde günlük de başarısız olduğunun resmini atarsanız kabul ederim ama

Bakın bu 100 endeksi, pazartesi al verdi. Bu sabah overall X 4 ile daldım piyasaya sonuç yine süper oldu
    Şansla ilgili olduğunu düşünmüyorum..

Sayfa 166/189 İlkİlk ... 66116156164165166167168176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •