Sayfa 386/964 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Haşim Yazıyı Oku
    Diğer köyden alıntıdır
    Umut Sarı şöyle der:

Selâm

Yine Ben

15 gunde bir cevabini alamadigim sorulari soracagim

Elimde hisse yok alip almamaya vereceginiz cevaplara gore karar verecegim

Belki 5-10 milyon lot alabilecek nakit param var ..

Elbetteki ortak olacagim sirketi merak ettigim kadar ortak olacagim insanlarida tanimak istiyorum .

Sorularim soyle ;

1-fesih davasini cekmeniz icin herhangi bir sirket yoneticisi ile pazarlik edildi mi? Edildi ise anlaşma şartları ,garantörler varsa teminatlar nedir kimdir?Edilmedi ise YouTube da yayınladığınız zeynep Tümer ve yatırımcılar toplantısı olan videoda Zeynep feshi sorduğunda gülerek aaa o kolay Hallederiz diyen kim? İlginçtir ki adam o günden biliyormuş davanın geri çekileceğini içine doğmuş haklıymış aa o kolay Hallederiz çekeriz demekte.

2-hisssede islem yapan yatirimcilar olarak sirket yoneticileriyle hangi sıklıkta görüşüyorsunuz ,bende hissedar olsam görüşebilecekmiyim .görüeşemeyeceksem nedeni nedir benim başım kel mi?

3-düzenli ve belli aralıklarla şirket yöneticileriyle görüştüğünüzde kamuya henüz açıklanmamış hangi konuları konuşuyorsunuz
    Görüşme içerikleri nedir?

4-YouTube da izlediğim bir videoda bazı yatırımcıların şirket patronu ile olan görüşmesi yayınlanmış.videoyu izledim hangi tarihte çekildiği belli olmayan ama yakın tarihte çekildiği anlaşılabilir olan videoda zeynep Tümer yatırımcılara soruyor fesihi napacağız? Yatırımcılar gülerek aaa o birşey değil çekeriz onu hemen diyor .video YouTube da var açıp izleyin. Sorum şu .ne üzerine anlaşıldıki oradaki yatırımcı yıllardır kanını emen bu bayana Güleryüz gösterdi ?bu video fesih davası geri çekilmeden önce mi yüklendi fesih davası geri çekildikten Sonra mi ?ilk seçenek insider 2.seçenek dava çekiliminin algı operasyonu mu?

5-lütfen cümlelerimi iyi anlayınız ben şimdi size para aldınız fesih davasını geri çektiniz demeyeceğim ama ben size şunu soracağım

Sn dava açan Ve geri çeken arkadaşlar zeynep Tümer sizi çağırsa gelin çocuklar kaç para zararınız var sizin dese ?
    Orta karar bir rakamda anlaşsanız Ve zeynep Tümer size bu ödemeyi yapsa açıktan elden.

Siz bugüne kadar açmış olduğunuz davalardan

Bugüne kadar internet ortamlarında açmış olduğunuz rumuzlarıdanda

Vazgeçip şirkete karşı hiçbir mücadele etmeden edilmesinide engelleyerek arkanıza bir daha dönüp bakmadan

Ben zararımı aldım kalan diğer yatırımcıdanda bana ne deyip gidermisiniz?

6-biliyorsunuz avukat Nail bey gerçekten büyük özveri ile İnsanları topladı bir mücadeleye girişti cebindende belki bir sürü para harcadı
    Fakat davaya devam etmek isteyen arkadaşlara yine ücretsiz avukatlık hizmeti verip zeynep Tümer'e karşı davalara girer mi?

7-tahminimce fesih davasının devam edebilmesi için %5 oy oranı sağlanamaz.hatırlarsanız olağanüstü genel kurul çağrısı yapmak iÇin'de %5 oy gerekiyordu .ve son anda burda grubu gelmekten vazgeçerek genel kurulda Selim'in indirilmesini engellemişti.
    Şu anda da görülen o ki yine son anda birden bire şirketin Önünü açmayı düşündüler kendilerini feda etmeyi göze aldılar Ve fesih davasındaki oy oranını davayı geri çekerek %5 altına indirerek imkansız kıldılar

Sorum şu. Neden son anda bungeri çekilmeler oluyor? Mesela siz fesih davası açarken şirketin önünü tıkadığınızı bilmiyormuydunuz?

Konumuzla alakasız ama NATO ile ilgili bir söz söyledi erdoğan çok hoşuma gitti

Bazı hataları aptallar değil..alçaklar yapar dedi.erdoğanı tebrik etmek istedim
    10 milyon🤔 lotmu haşim abem brüt takasda çok zor be abem. Aklımdan bir senaryo yazam bag sana. Amma çokda ciddiye alma uyarıyom bak SENARYOOO !!! B..O muki bu 🤔🤔🤔 hadi B..O olsa meselam al 36 guruştan ver 90 guruştan. Ortayada hisse 2 lere gitcek de mallansın millet sonra patronla anlaşamadım. Vay be bu senaryo iyimiş haşim abem benüm. Yalunuz buna benzer bi senaryo aglı başunda bi abemin başına geldiydi zamanında. Kervn da olurmu olmamı bilmem emme.Noktalı yerleee (RK) gerci ben anlamam bu işlerden haşim abem benüm. Temelyus da tutmuş bilgü istiyo. Biz kimizki ne biliyozki bilgi verelüm. Nasılda çelüşüyom kendümle demi haşim abem benüm. Ama kervn iyi olcek hislerim hep ağır basıyiiii.

2. Bence Umut Bey mantıklı sorular sormuş

Yeni yönetim yeni yönetim deniyor hiçbir şeyin olduğu yok

Bir iki ufak hareket o kadar

Hiç radikal bi değişiklik yok

3. Sözde yeni yönetimden sonra 2 bilanço geldi hiç olumlu bi şey yok

İsteseler bu bilançolar böyle mi gelirdi

4. Bir daha soyluyorum... Ne kimse bize zorla davamizi cektirebilir... Ne de biz olmayan seyleri soyleyebiliriz...

Bizden beklenen iste sirket ucacak kacacak bilmem ne soylendi diye soylememiz bekleniyor. Yok boyle birsey...

Sirket emekliyor yaptigini da acikliyor. Eger yine aciklamazlarsa biz yine sikayet ederiz...

Biz evet sirketin buyuk problemlerinden kurtulmasi icin davamizi simdilik geri cekmeye karar verdik.

Finansi bulsun sirketi yurutsun, kostursun diye... Yoksa bazilarinin duymak istedigi ancak olmayan, yanlis yalan olan seyleri bizden soylememizi beklemesin kimse...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. Biz hep dogrulari, gercekleri yazmaya paylasmaya calistik...

Daha dune kadar yalan yanlis yazanlarin, olumlu olsun olumsuz olsun hep karsilarina dikildik dogrusunu yazdik...kimsenin oyununa gelmedik oyuncagi olmadik... Kimseye alinda satinda demedik herkes kendi kararini verir dedik. Bildigimizi yazdik...

Onun icin yine kimsenin oyununa gelmeyiz oyuncagida olmayiz kimse kusura bakmasin...

Bu arada sayin hasim 9 aylik dediginiz gibi digerlerinden bir farki yok...

Ancak 9 aylik bilanco onemsiz bir bilancodur. Onemli olan denetci raporunun olacagi 12 aylik bilancodur cunku bu bilancoya gore yakin izleme ve sirketin gidisati ile ilgii ipuclarini orada gorecegiz...

Eger ki 2/3 lik sermaye kaybi devam ederse ki kap aciklamalarina gore etmeyecek (bu arada bu onemli kap haberleri ile ilgili yorum yapilmamasi icin hep buralari kavga alanina donusturduler) ederse eger bu sefer TTK 'ya gore gercek degerde bilanco gondermek zorunda kalacaklar. Bu sefer bu bilanco bizim icin onemli olacak...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6. Israrla yazıyorum.hiç kimse hiç kimse ye hesap vermek zorunda değil. Birileri kağıda girmek için önce bedelli iddasını ortaya attı. Hesapta ev ödevi. Sen kimsenin öğretmeni değilsin. Sonra yancısı mod geldi. Bakın bunlar önemli v.s. Baktı bu tutmadı. Sonra ortalığı karıştırmak için davanızı niye çektiniz. Hafiften para aldınız imaları. Bugün bomba patladı. Neymiş birileri milyon lotlar alacakmış. Alacaksan piyasa belli al bakalım. Almıcaksan da alma.

7.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Israrla yazıyorum.hiç kimse hiç kimse ye hesap vermek zorunda değil. Birileri kağıda girmek için önce bedelli iddasını ortaya attı. Hesapta ev ödevi. Sen kimsenin öğretmeni değilsin. Sonra yancısı mod geldi. Bakın bunlar önemli v.s. Baktı bu tutmadı. Sonra ortalığı karıştırmak için davanızı niye çektiniz. Hafiften para aldınız imaları. Bugün bomba patladı. Neymiş birileri milyon lotlar alacakmış. Alacaksan piyasa belli al bakalım. Almıcaksan da alma.
    👏👏👏👏👏👏👏👏 çok doğru tespitler. Brüt takastan bir çıksın hele. O zaman görün siz şenliği. Bakmayın bu arada toplayan 3'e 5'e bakmıyor karınca misali topluyor. Çünkü zamanı yaklaştı. Bu hissenin kokusunu büyükler zaten aldılarda gerekli hamleleri bekliyorlar. Haşim abim sende BRKO ları TÜMOSAN ları HEDEF GİRİŞİMleri bir incele bakam. KERVN 2018 in hissesi 👍

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bir daha soyluyorum... Ne kimse bize zorla davamizi cektirebilir... Ne de biz olmayan seyleri soyleyebiliriz...

Bizden beklenen iste sirket ucacak kacacak bilmem ne soylendi diye soylememiz bekleniyor. Yok boyle birsey...

Sirket emekliyor yaptigini da acikliyor. Eger yine aciklamazlarsa biz yine sikayet ederiz...

Biz evet sirketin buyuk problemlerinden kurtulmasi icin davamizi simdilik geri cekmeye karar verdik.

Finansi bulsun sirketi yurutsun, kostursun diye... Yoksa bazilarinin duymak istedigi ancak olmayan, yanlis yalan olan seyleri bizden soylememizi beklemesin kimse...

Umut Bey’den:

Bu yazıyı yazan kim ise ona deyin ki..

Ben sadece soru sordum..yazmak istesem kişi isimleri ile yazardım..

kimseyi itham etmedim

Sayfa 386/964 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •