Sayfa 190/948 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Bu forum sayfasında anlamakta güçlük çektiğim bazı yorum ve görüşler dikkatimi çekmektedir.şirket hakkında olumsuz yorum yapan,görüş bildirenler neden ısrarla burada bulunuyorlar.şahsım olarak beğenmediğim hisseyi satar giderim. Burada şirket hisselerini kötülemek yerine. şirketin (+) ya da (-) yönlerini yorumlayıp daha sağlıklı bir yatırım politikası oluşturmaya yardımcı olmalıyız. ‘gereksiz’ olumsuz yorumlar,insanları potansiyel karlardan edebilir. Bilançoda negatiflik varsa onları yazabilirsiniz biz de öğreniriz. şirket 3 çeyrektir iyi bilanço açıklıyor 4.çeyrekte de iyi bilanço gelirse ‘spek’i de olumsuz yorum yapanları da çizerler.arkasından bakakalırsınız. Ben yıllarca sürünüp de 1-2 yıl içinde 10 misline giden o kadar çok hisse gördüm ki ! Yeter ki hikayesi olsun. Kaldı ki yerden yere vurulan bu hisse şimdiden son 1 yıl içinde 1.10 lardan buralara gelmiş. Hikayesi olmayan bir şirket hissesini alırsanız 10 yıl değil bir ömür bile sürünürsünüz.sürünmeyi bırakın batarsınız bile.borsa bunun örnekleriyle doludur. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by kurtdere Yazıyı Oku
    Bu forum sayfasında anlamakta güçlük çektiğim bazı yorum ve görüşler dikkatimi çekmektedir.şirket hakkında olumsuz yorum yapan,görüş bildirenler neden ısrarla burada bulunuyorlar.şahsım olarak beğenmediğim hisseyi satar giderim. Burada şirket hisselerini kötülemek yerine. şirketin (+) ya da (-) yönlerini yorumlayıp daha sağlıklı bir yatırım politikası oluşturmaya yardımcı olmalıyız. â��gereksizâ�� olumsuz yorumlar,insanları potansiyel karlardan edebilir. Bilançoda negatiflik varsa onları yazabilirsiniz biz de öğreniriz. şirket 3 çeyrektir iyi bilanço açıklıyor 4.çeyrekte de iyi bilanço gelirse â��spekâ��i de olumsuz yorum yapanları da çizerler.arkasından bakakalırsınız. Ben yıllarca sürünüp de 1-2 yıl içinde 10 misline giden o kadar çok hisse gördüm ki ! Yeter ki hikayesi olsun. Kaldı ki yerden yere vurulan bu hisse şimdiden son 1 yıl içinde 1.10 lardan buralara gelmiş. Hikayesi olmayan bir şirket hissesini alırsanız 10 yıl değil bir ömür bile sürünürsünüz.sürünmeyi bırakın batarsınız bile.borsa bunun örnekleriyle doludur. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Ağzınıza saglik sayin kurtdere,
    Gercekten her seyi ozetlemissiniz,
    Tabi yine anlayan olmayabilir,
    İnsan beğenmediği lokantaya gidermi?

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Birilerinin tahtanın yaktığı canları, geçmişteki anlamsız şelale düşüşlerini, kağıt üzerinde oynanan oyunları, gizlediği karları, halka açık bir şirket olduğu için neden iyi yönetilmediğini sorgulama hakkını, yeri geldiğinde SPK 'yı göreve çağırmasının kime ne dikeni batıyor da malın ne olduğu belliyken millet pazarlama stajını burda yapmaya kalkıyor. Bu kağıt bu bilançoya ilgi toplayamıyorsa bunun suçu bazı değnekçiler, çığırtkanlar olmayacak, onlar görev rölelerini almış gelmiş, hoş gelmişler, bu tahtanın doğası bu. Önce verecek, sonra alacak. Almadan vermek Allah 'a mahsus. ytd

4. Esas deynekcinin sesi geliyor,
    Hatta psikolojik rahatsız,
    Hatta bir siylem vardir,hikayesini bilen bir,
    Stockholm sendromu,😂😂
    Ta kendisidir burada yasanan,
    Yasliligida hic cekilmez,
    Vidi vidi vidi vidi,
    İspek soyleydide,
    Patron boyleydi,
    Ordan olmustida,
    Buraya getirmisti,
    Teyzem gelmistide,
    Dayim gitmisti,
    İspek cok kizdi,
    Beni azarladi,
    Ben daha oynamam,
    Küstüm,
    😱😱😱
    Ne yazik ki sonu boyle olacak ,
    Pardon hatta simdi bile boyle olanlar var aramizda,
    Yav kardesim allah askina kayda deger bi paylasim yap,
    Bi bilgi paylasta olumlu yada olumsuz,
    İse yara ,
    İspek ispek ispek,
    Laf ola beri gele,

5. Ruh hastası pazarlamacılar geldiler her zamanki gibi.
    Bitmez kesilmez sesleri, b.kun üzerindeki sinek misali uçuşuyorlar.
    Burda teknik temel tüm paylaşımlar seneler önce bitti. Söylenecek söz kalmadı, sözün bittiği yer. Asıl sen bizim bilmediğimiz düşünemediğimiz birşey söyle de şapkayı çıkaralım önünde. Bakma sen bize biz alırız satarız, bir gün belki çok da kazanırız.
    Bu tahtanın 2.1 üzeri geçildikten sonra 2.4 ve 2.7 üst hedefleri var. Bunlar çoktan konuşuldu muhabbetin dışkısı kanalizasyona karışıldı bile. He övelim öyle mi?
    Devamlı övelim hee. Kimse gerçek niyetini saklamasın. Ben hep buradaydım ve olmaya devam edeceğim. Saygı gösterene saygı, sevgi gösterene sevgi. Bilgi isteyene bilgi, elimizden ne geliyorsa. Acaba niyet, konuşmasa da işimizi bitirip gitsek mi? Geç hemşerim sen mal satacan veya abin giller pazarlama yapacak diye biz susmayız.

6. Bu sirketteki degisimi kimse goz ardi edemez,
    Sirket birlesmesi
    Cirodaki artis,
    Kar marj artisi,
    Gercek kar artisi,
    Birileri bi cacik bilmeden surekli kotuleyerek,
    Ruh hastasi pozisyonunda,
    İnsanlara kagitlarini sattirma egilimi icerisine girmelerini saglamaktadir,
    Gercege dair hic busey tazmadan,
    Agzina dolamus spek ,patron,
    Bu soylemler icerisinde kendi ederini bulacaktir,
    Ayni seyleri yapip,farkli bir sonuc beklemek ahmskliktir,diye yazmistim,
    Birileri hala israr etmekte,
    Paradan fazla kendini kaybetmis ,
    Ama kusura bakmasin,
    İnsanlar kimin ne oldugunu bilir,
    Nokta

7. Senin bilgin olsa kendine sakla,
    3/5lot mal almissin ,burada zaman geciriyorsun,
    Dost aci soyler ,
    Sen ksfayi yemissin,
    Bi hayatini gozden gecir istersen,
    Sen ve spek😂😂😂
    Hatta filminiz olurkendi capinda,
    Sen okudugunu anlamiyorsun,
    Yasinda genctir yazik,
    Ee borsa odami boyle cozutur,
    Madem bi halt olmaz,
    Madem spek senelerdir boyle,
    Madem oyun belli,
    En iyi sen biliyorsun,
    Madem gitmez,
    Bi bok olmaz,
    Cevap ver,
    Kafan calismiyor mu???
    Sat git kardesim malini,
    Sende rahatla,
    Forum da rahatlasin,
    Yagmur yagmaz diyosun,
    Hem yagmurluk giymissin,hem elinde semsiye var,
    😂😂😂
    Yazik,

8.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Senin bilgin olsa kendine sakla,
    3/5lot mal almissin ,burada zaman geciriyorsun,
    Dost aci soyler ,
    Sen ksfayi yemissin,
    Bi hayatini gozden gecir istersen,
    Sen ve spek������
    Hatta filminiz olurkendi capinda,
    Sen okudugunu anlamiyorsun,
    Yasinda genctir yazik,
    Ee borsa odami boyle cozutur,
    Madem bi halt olmaz,
    Madem spek senelerdir boyle,
    Madem oyun belli,
    En iyi sen biliyorsun,
    Madem gitmez,
    Bi bok olmaz,
    Cevap ver,
    Kafan calismiyor mu???
    Sat git kardesim malini,
    Sende rahatla,
    Forum da rahatlasin,
    Yagmur yagmaz diyosun,
    Hem yagmurluk giymissin,hem elinde semsiye var,
    ������
    Yazik,

Benim kimsenin adamı olmadığımı buranın yerlileri çok iyi biliyor, hatta kendi pozisyonundan ötürü sende biliyorsun. Yaşım da yerinde merak etme, ne tür bir algının peşinde olduğunuzu sende biliyorsun. Bu kağıda gitmez diyen mi oldu asıl sen okuduğunu anlamayacak kadar bunamışsın. Bence bir baytara tedavi ol sen.
    Bir de şöyle bak olaya, ikimizde aynı şeyi söylüyoruz ama sen benim temkinli mesajlarıma, hatırlatmalarıma takılıyorsun. Demekki senin gerçek amacın farklı, senin deşifre olmanın çılgınlığını ve hasetini yaşıyorsun. Neden çekindiğinizi, nelerden korktuğunuzu ben çok iyi biliyorum, senin derdin bunları birinin fark edip milleti uyandırmasının telaşı. Ben asla kağıt gitmez demiyorum, iyi oku bunak.
    2 dönem daha onay vermeli diyorum ki aynı şeyi sonradan sende yazdın. 2014 yıl sonu 9,6 milyon açıkladı, ne oldu??? o Zaman satışları artmamış mıydı, nerden geldi o kar? 1.42 den döndü tekrar 1 tl altına indi. 11 senedir piyasanın tüm gediklilerini ters köşeye yatıran tahta şimdi niye façayı birden düzeltmeye karar verdi? Bunun bir sonucu olmalı, burada hep yazdık, geçmiş dönemde olsa çoktan piayasanın tüm olumsuzlularını yansıtırdı. Bu sefer farklı biz de görüyoruz, kör değiliz. Amma veri yok, veri. Anla oğlum. Ben mühendisim ve sermaye piaysalarında da uzun süredir varım. İstatistik bilimine de sonuna kadar inanırım. Yaw aklı olan grafikten görür, aç bak. Senin gözün körse ben napayım? Aynı şeyleri yazdırıp sonra niye yazıyon diyosun? Kafan çalışıyor mu demişsin ya, inan sen benim çıraklığımı yapamazsın. IQ un yetmez gülüm

Sayfa 190/948 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •