Yaw arkadaş geçen gün nükleer yalan diyordun, açtım izledim o videoları hani aklımda bir şüphe bıraktın yalan söylemeyeyim.
Kenarda o "dünya düzdür" temalı videoları da gördüm youtube'da ama deli saçması olduğunu bildiğim için izlemedim bile.
Görüyorum ki onları da izlemişsin ve bunlara da olabilir gözü ile bakıyor isen bence çok yanlış sularda yüzüyorsun.
Dünyanın düz olma ihtimalini gerçekçi bulan birinin herhangi bir konuda mantıklı bir argüman sunmasını pek bekleyemem açıkçası.
Şüphecilik iyidir güzeldir, ama tabanı varsa güzeldir yani. Tabansız bir şekilde dünya belki de yuvarlak değil düzdür diye sorarsak bu şüphecilik değil, cahilliktir.
Bir çok kişinin vurguladığı gibi dolar kuru epey sıkıştı...
1-1,5 kuruşluk marj içinde hareket ediyor bir kaç gündür.
Hayra alamet değil.
Bir yana devrilecek kesin.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bence ons altın (dolar bazlı) alma zamanı geliyor...
Gram altın tad vermedi.
Fed kararından sonra bir şekilde ABD borsaları aşağı, altın yukarıya oynamak mantıksız değil. Gibi geliyor bana.
Tabii ki kimseye yatırım tavsiyesi değil.
Olsa olsa banucan yeğenimiz güler ve destek verirdi bu düşünceme...![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
valla hepsi teori neye inanacağımızı şaşırdık doların bile ne olacağını bilemiyoruz
bu bahsettiğiniz zaman belgeselinin bir linki varsa paylaşırmısınız izleyelim bakalım neymiş
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!
valla dünyanın yuvarlak olduğunu iddia eden bilim çevreleri daha yer çekiminin ne olduğunu neden olduğunu izah edemiyorlar. bunlar daha 10 yıl öncesine kadar newton temelli bilime inanıyorlardı şimdi onuda terkettiler. sonuçta onlarda ne yaptığını bilmiyor gibi geliyor bana.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!
Yer İmleri