Sayfa 21/928 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 161 - 168 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Kurtuluş reçetemiz.
    1. Hisse geri alım %10 ihtimal
    2. Koza davası lehte sonuçlanması %50 ihtimal
    3. Fosfat yatırımı %10 ihtimal
    Tek gerçekçi beklentim koza davası o yüzden portföyün yarısını kademeli zararına satmıştım.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bende tarım kredinin banka kurma ihtimalini çok kuvvetli buluyorum...dediklerin yöneticilerin gündeme getirmesiyle olacak şeyler..şimdilik ses yok...dediğin konuların reklamını yöneticiler sağlam yapsa hisseye ilgi gelir yoksa bu şekilde zor...

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bende tarım kredinin banka kurma ihtimalini çok kuvvetli buluyorum...dediklerin yöneticilerin gündeme getirmesiyle olacak şeyler..şimdilik ses yok...dediğin konuların reklamını yöneticiler sağlam yapsa hisseye ilgi gelir yoksa bu şekilde zor...
    Ben artık yöneticilerin borsa tarafına da bir çözüm bulacaklarını düşünüyorum. Tepki büyüyor bu tepki bir zamandan sonra ayaklarının kaymasina neden olacağını biliyorlar. Ben yatırımcı olarak ilk yapılacak genel kurula katılıp Ayhan Karayama nin başarısızlığını yüzüne söyleyeceğim mesela.

3.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ben artık yöneticilerin borsa tarafına da bir çözüm bulacaklarını düşünüyorum. Tepki büyüyor bu tepki bir zamandan sonra ayaklarının kaymasina neden olacağını biliyorlar. Ben yatırımcı olarak ilk yapılacak genel kurula katılıp Ayhan Karayama nin başarısızlığını yüzüne söyleyeceğim mesela.

Ortak müdür gübretaş dünden daha iyi diyo tweetlerinde ....bende yazdım birşeyler...

4.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Ortak müdür gübretaş dünden daha iyi diyo tweetlerinde ....bende yazdım birşeyler...
    daha rahat soyuyoruz mu demek istedi acaba her yola çıkar bu laf...biz yatırımcılar niye göremiyoruz başka şirketten mi bahsediyor acaba....

5. yusuf bey bu twitlere nereden bakıyorsun adam siyaset yapmaktan fırsat bulamıyor ki.. gübretaş ile ilgili yazı neredeyse yok adamın gübretaşa ayıracak zamanı yok ben hiç göremedim...

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    yusuf bey bu twitlere nereden bakıyorsun adam siyaset yapmaktan fırsat bulamıyor ki.. gübretaş ile ilgili yazı neredeyse yok adamın gübretaşa ayıracak zamanı yok ben hiç göremedim...
    Ortak Ayhan karayama yaz son tweeetler cıkar

7. bey efendi şanlı urfadan uslubumu eleştirmiş attı mesajda sövmediğime şükretsin kınamış sen bize kınayı yaktın zaten karamayamısın karayamamısının nesin

8.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Ayhan Karayama beni engellemiş twetterda. Gerçekleri engelleyerek saklayabilecegini sanıyorsa yanılıyor.
    Halka açık bir şirketin yatırımcısını çiftçi kadar düşünmek zorundasın ayhan bey.

Sayfa 21/928 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •