BJKAS 6 aylık takas
![]()
Diğer dediği toplu olmayan kısım satmis. Yani ky olabilir geneli o kısım. Sadece fikir yürüttüm tabi.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 milyonluk lot 4 lira ile carp 16 milyon lira yapıyor ne para girmiş be ky avuçlarında oynatmışlar belki bunun 10 katı para girdi kasaya nerede ?
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 milyonun tamamına yakınını 2 yabancı ağırlıklı yatırım kuruluşu ve Deniz Yatırım toplamış... KY ile ilgisi nedir? Olsa olsa ky'den topladıkları maldır bu.
CITIBANK'ta KY'nin işi ne ????
Valla helal olsun, bu kadar saptırmayı daha bu sayfada hayatımda görmedim...
6 aylıkta 2 milyon, son 1 yıllıkta 5.5 milyon lot toplamış CITIBANK...
Ben böyle okuyorum bu tabloyu.
Ha DENİZ YATIRIM, GSRAY'da da malı toplamış... Son 6 ayda 33 milyon lot hem de....
Demekki, DENIZ YATIRIM da, tahtacılardan...
Bu son 6 aylık süreçte totalde KY'nin mal aldığı falan yok. Genellikle satıp çıkmış...
Niye sürünüyoruz peki? Dipten alanlar , bu adamların karın ağrısı oldu çünki...Taşın suyunu çıkarma derdindeler...
Biraz daha düşürünce biraz daha mal kaptıracaklar;biraz daha mal kaptırınca biraz daha düşürecekler;biraz daha düşürünce...
oyunu kim bozacak bakalım![]()
CITIBANK ,Y de toplayanlar ...
-Denizbank olabilir ....
-Demirören grubu olabilir ....
-Çin li fon olabilir .....
-Katar lı fon veya Beinsports / psg ekibi olabilir ....
-Fikret Orman ve ekibi olabilir ....
bunlardan biri veya birkaçı olabilir .....
şurası kesin KY olamaz.....buradakiler veya günlük işlem hokkabazları olamaz.....
nereye kadar devam eder ..??
yeni acıklamalar gelene kadar ........
bu borçluluk düzeltme atakları olana kadar ......
-Qatar airtways sponsor olur ise , katarlılar şirketin TV kanalını da alır , hisselerini de alır .....
borçluluk oranı da düzelir , yeni oyuncular da finanse olur , hisse fiyatlarıda 8-9 tl rahat olur ....
ne zaman derseniz....
bilmiyorum ....
bildiğim bir şey varsa oda birşey bilmediğimdir....
Citi trabzonuda toplamıs
Hisse diplerde.
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
Yer İmleri