Yapılan en kötü şeyi ben söyleyeyim, insanları başkanlık uğruna ikiye böldüler, benden olmayan beni sevmeyen beni seçmeyenlere terörist, hain bilmem ne uşağı damgaları vurdular.
 Sadık Üye

Sadık Üye

Yapılan en kötü şeyi ben söyleyeyim, insanları başkanlık uğruna ikiye böldüler, benden olmayan beni sevmeyen beni seçmeyenlere terörist, hain bilmem ne uşağı damgaları vurdular.
Sn. İbrahim katılıyorum. Hatta Sn.CB nımız bizzat " Bi' taraf olan; Ber'taraf olur.." diyerek bu kutupsal ayrışmanın katalizörü oldu...
Dedim ya yanlışı da var, doğrusu da...
Bu son derece yanlış bir tabir idi.. Binlerce medeniyeti, yüzlerce ırkı, onlarca inancı barındıran bu topraklarda bu lafı etmek bu toprakların hamuruna ters idi...
Tersde oldu, zaten...
Millet karpuz gibi ortadan ikiye ayrıldıı. Bendensin yada değilsin... Halbuki bu mantık Türk Ekonomisini asla kaldırmaz.. Kırılgan bir ekonomik yapımız diğer %49 ile daha da kırılgan oldu..
Nerdeyse Marketler bile ayrıldı...
BİM ciler ve Migros cular...
Bu %49 un pek çoğu paralarını USD a çevirerek İspanya, Portekiz, hatta Yunanistan da bile ev mülk aldılar...
Halbu ki merkez sağ partisi isen;
Ulusal çizgide, Türk Kimliği ile alevisi, sunnisi, ateisti, yahudisi her birini ayrıştırmak yerine kucaklamak gerektiren basit bir ideolojiyi izlemek gerekir.
Türk Ekonomisi hassas bir dengede ilerlerken tüm siyasilerin açıklamaları sorumluluk sahibi olmasını gerektirir..
Başta da dediğim gibi Türk Ekonomisini diğer %49 u korkutarak değil; demokrasi ve laiklik ışığı altında, bağımsız adalet yolunda, büyük ve güçlü bir ülke olacağımıza inandırmak gerekiyor...
Gerisi kendiliğinden gelecektir...
Yer İmleri