Sayfa 34/928 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 265 - 272 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Eyyy başkannn

Ya bu düzende oyun oynamayı öğreneceksin yada kapatacaksın bu sistemi... Yoksa ayak üstü adamı götürürler...

Tacirler görünümlü Deutche gavuru günlerdir satıyor mu satıyor... Varsa gücün cesaretin paran alsana... Milli servet işte...

Ne güzel Hans George satışa geçmiş kelepir diyorsan ver *mına koduğunun gavuru alıyorum hepsini sittir git desene......
    % 100 katılıyorum tarım kredinin elinde para mı yok...istese hisseye destek atarlar yatırımcıyı madur etmezler...

2. Dolar uçtu endeks fena bozdu yarın dahada zor kaçta alırız soluğu Allah bilir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Satış Matış yok o.ç. bunlar.....

İzle *mına koduğunun spksi

http://666kb.com/i/dosir39wnhqztblbp.jpg

4.76 dan verdiklerini 4.56 yerine koydular...

Mayamaya izlemeye devam...

Bist denen zavallı kuruluş maaşınız zehir zıkkım SPK da öyle...

Noldu fiyat düştü moraller sıfıra indi gelsin bundan sonra yolunacak kazlar...

Euro 4.70
    Tezek 80 cent ohhhhhhhhh ballı kaymak...

4. Bloomberg'de izlediğim "genel müdür" muhasebeci bile olmayacak bir adamdı, gerçekten bakkal bile idare edemez bir şahsiyet...

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    % 100 katılıyorum tarım kredinin elinde para mı yok...istese hisseye destek atarlar yatırımcıyı madur etmezler...
    y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Bloomberg'de izlediğim "genel müdür" muhasebeci bile olmayacak bir adamdı, gerçekten bakkal bile idare edemez bir şahsiyet...
    bakkal bile idare edemez bu gerçek...torpilli olunca bilgi beceri gerekmiyor...kim bilir kimden torpilli...adam geldiğinden beri hep geri...

6. Yani sonuçta ciddi bir yönetim değişikliğine göre şirket batmaya devam edecek gibi görünüyor, daha doğrusu kar etmeyecek. Cirosunun 3-4 milyar olması bir şey ifade etmez, 15 milyar cirosu bile olsa, 15.1 milyar gideri varsa, o firma karlı değildir...

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bakkal bile idare edemez bu gerçek...torpilli olunca bilgi beceri gerekmiyor...kim bilir kimden torpilli...adam geldiğinden beri hep geri...
    y.t.d.

7. Gübretaş olarak borsada adı çıktı bu kansizlarin. Şeref yoksunları şirket değerini üç kuruş yaptılar. Kasadaki önceki yıl karlarını hiç edip eritiyorlar. Yatırım yok kar yok para yok şeref yok. Senin benim paramı resmen dolandırmak suretiyle çaldılar bedava kullandılar üstüne zarar ettirdiler.
    Ayhan Karayama Allah inancin varsa pazar günü söylediğin toz pembe cümlelerin arkasında durursun. Cunku her gün beddua alıyorsun

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Ayhan Karayama salak/aciz taklidi de yapıyor olabilir, belki tek spek yine kendileridir... Nereden baksan hukuksuzluk ve ********lik...
    y.t.d.

Sayfa 34/928 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •