Sayfa 76/548 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 601 - 608 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Yarin bolunecek kagit 1 kademe gitmez mi yaw akil hastasi olduk be
    Millet temettu ne bedelli bedelsiz ne hic bilmiyor. Bizim millette problem. Endekse gore buna sukur. 4.12.2017 de bir tavan ceksek ne guzel olurdu. Yillardir tavan yapmadi. Bir yanlislikla dgate yerine dgzte yazsada sevinsek[emoji12]

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    Millet temettu ne bedelli bedelsiz ne hic bilmiyor. Bizim millette problem. Endekse gore buna sukur. 4.12.2017 de bir tavan ceksek ne guzel olurdu. Yillardir tavan yapmadi. Bir yanlislikla dgate yerine dgzte yazsada sevinsek[emoji12]

Kağıt şahane tahta yapıcısı sorunlu.uzun vadede amorti eder biri biraz yüklense donsuz bırakır o baskılayan sahsiyeti

3. Tam bir suzme tam satilik lot yok bizde
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4. Suzme tam gidecekken satis yaziyor is yatirimdan
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Suzme tam gidecekken satis yaziyor is yatirimdan
    O is yatırımın isi bitecek fişini çekecekler onun satmaya doymadı

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Suzme tam gidecekken satis yaziyor is yatirimdan
    O satiyor ben aliyorum is yatirimdan nasil olucak o is. Bakalim temettu gelsin yukleniriz biraz daha.[emoji6]

7. Super yine is yatirim.2.90 dan 2.69a ruhlarini biliyorum da 88 90 85 den 6000 kusur verdim eline.ici pis bu adamlarin
    @borsavizyon

8. Sabah satanlar aklını kullandı kendi adima degerlendiremedim.yine çok şerefli bir kapanış

ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 76/548 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •